български
Последвайте ни на:

BTL апарати за естетична медицина - млада и сияйна кожа без болка

За модерната естетична медицина няма нерешими дерматологични проблеми

Стремежът към красивото ни е заложен по рождение. Ето защо, белези по кожата, гънки, бръчки, брадавици, следи от акне и всякакви други дерматологични и козметични аномалии са фактори, които нарушават вътрешния комфорт.

Дерматологичните проблеми в тежка степен оказват силно влияние над самочувствието на човека. Това е особено изразено при жените. За щастие, модерната естетична медицина се развива с бързи темпове. Компанията BTL е поела грижата за красивия и здрав външен вид на хората като своя мисия. Ето защо, иновативните продукти под лейбъла на BTL предлагат интелигентни решения, които внасят удовлетворение и красота в живота.

Днес все по-актуални и предпочитани са неинвазивните техники, позволяващи нежно и безболезнено обработване на кожата, като същевременно отстраняват несъвършенствата и придават по-свеж и красив вид. Терапията с високочестотен лазерен лъч осигурява деликатно и внимателно третиране на  увредените участъци, без да причинява стрес. Крайният ефект е винаги в полза на пациента.

Терапията с BTL Exilis Elite заличава белезите на времето

BTL Exilis Elite съчетава усъвършенствана система за контрол на затоплянето по време на терапията. Много деликатно апаратът излъчва RF енергия, която прониква на различна дълбочина в тъканите. Степента на затопляне се управлява чрез специализирана компютърна програма. Тя дава индикации, които помагат на терапевта да поддържа оптимални нива на затопляне, като в определени участъци той може да увеличава температурата, а в други – да я намалява. По този начин се осъществява по-ефективно обработване на кожата без какъвто и да било риск от увреждане.

След терапия със свръхмодерния апарат BTL Exilis Elite кожата на лицето има сияен вид. Без съмнение, тази неинвазивна техника е най-добрият, безопасен и безболезнен начин да решите всякакви дерматологични и козметични проблеми. След втория сеанс кожата изглежда  свежа, а след четвъртия– тя е стегната и без линии, които да издават процеси на стареене.

Апаратът разполага с ергономичен апликатор, който се захваща лесно. Лекото тегло и компактни размери щадят ръката, благодарение на което специалистът по естетична медицина  може спокойно да третира областта около очите, където се изискват по-голям финес и прецизност.

Пластичната хирургия е удачен вариант, когато кожата е тежко увредена, например, вследствие на изгаряне. Когато искате да преборите кожни несъвършенства като следи от акне, белези от операция, брадавици или отпусната кожа по лицето и врата, доверете се на високотехнологичния апарат с контролирано лазерно лъчение BTL Exilis Elite. Комфортът и безопасността на пациента са гарантирани.

BTL X-Wave побеждава целулита и подобрява трайно еластичността на кожата

Днес мечтата на всяка втора жена е да намери ефикасен лек за целулит. И компанията BTL вече може да предложи такъв, при това напълно безвреден. Апаратът за естетична медицина BTL X-Wave е разработен съобразно иновативна технология, която лекува с акустични вълни. Още преди няколко десетилетия науката представи доказателства, разкриващи как акустичните радикални меки вълни, когато са в модифициран вид, могат да бъдат прилагани в различни медицински направления. Най-добър и траен ефект се постига именно при терапии за подобряване еластичността на кожата и третиране на целулит.

В отговор на съвременните медицински нужди, високотехнологичните апарати на BTL винаги предлагат с една идея по-високо качество, като същевременно надграждат  традиционните практики в естетичната медицина и стимулират нейният прогрес.