български
Последвайте ни на:

BTL анти-ейдж технологии

Анти-ейдж  терапията - важен елемент от съвременната естетична медицина

Модерните уреди за анти-ейдж процедури се утвърдиха като мощно оръжие в борбата с бръчките, белезите и контурите, символизиращи отпечатъка на времето.

Напреднала терапия за освежаване и стягане на кожата с BTL Protégé Elite

Терапията, използваща лазерен лъч, дава отлични резултати, а кожата става видимо по-гладка, свежа и подмладена. Това доказва практиката по целия свят, прилагана в различни условия. Съвременните лазерни уреди и апарати за естетични корекции дават забележително бърз ефект, при това без да предизвикват нарушения в естествения баланс на кожата.

При първоначалните опити в недалечното минало, използването на лазерния лъч за козметични подобрения не е давал този благоприятен ефект, който познаваме днес. Преди десетилетия излагането на кожата на по-високи нива на лазерно облъчване води до увреждания на тъканите. На фона на това, самата терапия съвсем не минава без болки и допълнителен дискомфорт за пациента.

За щастие, днес апаратурата на БТЛ, предлага усъвършенствано решение. Иновативното при уредите за естетична медицина на БТЛ е, че те функционират с напреднала технология за прецизно регулиране на лъчението. По този начин се постига по-ефективна терапия, където силата на лъчите е съобразна, така че да произвежда максимално благоприятно действие, с нулева вреда върху кожата.

Апаратът BTL Protégé Elite е базиран на именно такава технология за контрол и гарантира прецизно селектиране и третиране и на най-деликатните области по тялото и лицето. С него се постига усъвършенствано освежаване на кожата и трайно премахване на умората около очите, без никакъв риск от увреждане. BTL Protégé Elite  е доказателство, че високочестотните ултразвукови вълни са чудесен метод за изглаждане на нежелани линии и бръчки.

 Сбогом на белезите от акне и бръчките

Целулит, появяващо се и изчезващо акне, разширени пори, белези, които не се заличават  - това са част от най-разпространените проблеми с кожата на лицето, от които страдат хора на различна възраст. Уредите на модерната естетична медицина помагат за поддържане на младостта и доброто самочувствие.

Апаратът BTL Exilis Elite е базиран на иновативна концепция, насочена към изглаждане и подмладяване на кожата, както и трайното премахване на петна и белези от акне. Терапията с Exilis Elite гарантира най-високи нива на безопасност за пациента.

Поглед към бъдещето

Естетичната медицина е динамично и необятно поле на научни и технологични разработки. Прогресът на технологиите в тази област вече дава изключителни резултати и привлича нарастващ интерес от страна на лекари, учени и пациенти. БТЛ са абсолютни иноватори в тази област и не спират да работят върху усъвършенстването на апаратите в направление естетична медицина. Технологиите против стареене, с логото БТЛ, продължават да еволюират и да достигат нови висини в медицината.