български
Последвайте ни на:

BTL CardioPoint – интелигентно софтуерно решение

BTL CardioPoint е унифициран софтуер, който успява да събере и да анализира всички данни, генерирани от всички кардиологични и спирометрични продукти на BTL. CardioPoint предоставя богат набор от базови функционалности, които могат да се надграждат посредством създадени за това модули – ECG, АВРМ, Holter, Spiro, Stress Test и SDS.

Характерното за всички тях е, че имат една и съща логика на управление, подобен характер на работа и еднакъв потребителски интерфейс, което превръща преминаването между тях в изключително лесен процес. Веднъж щом лекарят се е научил да оперира с единия модул, то процесът по привикване към работата с всеки друг ще бъде кратък.

Обща база данни

Основният ключов момент на софтуера е, че благодарение на своята унифицираност дава възможност за агрегиране и съхраняване в обща база данни на информация от всички спирометрични и кардиологични апарати на BTL, които се използват в дадено здравно заведение. По този начин значително се улеснява процесът на работа на всички медицински работници.

Мрежово решение

BTL CardioPoint образува огромна мрежа, с която могат да работят много и различни медицински лица. Подходящо решение е за по-големите болници, в които са нужни бързи и ефективни програми за управление на пациентски данни. А благодарение на имплементирани комуникационни протоколи като GDT, HL7 и DICOM, по-късно тези данни могат да бъдат прехвърлени към трети (third-party) информационни и архивни системи.

Софтуер, адаптиращ се към потребителя

BTL CardioPoint е създаден така, че да бъде практичен. Интерфейсът му е гъвкав и лесен за работа и позволява персонални настройки, чрез които един кардиолог да види онези данни и показатели, от които се интересува най-много при прегледа на своите пациенти.

Основни модули

BTL CardioPoint ECG

BTL CardioPoint ECG позволява сравняване на ЕКГ записи, споделянето им в общата мрежа и добавянето им след това към различни архиви с информация. Заради своята лесна употреба, той е перфектното допълнение за работа във всяко едно спешно отделение.

BTL CardioPoint ABPM

ABPM е модул съм CardioPoint, който позволява разширените разчитания и анализ на данните получени от холтерите за кръвно налягане на БТЛ. BTL CardioPoint ABPM осигурява:
- възможност да се разглеждат различни пациенти;
- висока степен на комфорт на пациента;
- нисък риск от възможност за допускане на лекарски грешки;
- успешен медицински анализ.

BTL CardioPoint Holter

Основната цел на BTL CardioPoint-Holter е да спести ценно време. Отличава се с:
- отлично качество и точност при анализиране на сигнала;
- няколко на брой инструменти за верифициране на автоматичните диагностични данни;

BTL Stress Test

Стрес-тест системата на BTL Industries е компютърно-базирана система, чрез която дава оценка на риска от коронарно-артериални заболявания. Тя се отличава с автоматизирани функции, лесен за управление интерфейс и богатство на диагностичните опции. BTL Stress Test е изключително подходящ и в сферата на спортната медицина.