български
Последвайте ни на:

BTL Exilis ELITE - изборът на специалистите в естетичната медицина

BTL Exilis ELITE подмладява кожата и изглажда  бръчките

БТЛ Индъстрийз непрекъснато усъвършенства продуктите си, за да отговори на високите очаквания на клиентите и пациентите. Истинско доказателство за това са не само хилядите доволни пациенти, лекари и клиники, но и признанието от различни организации за възможностите на модерните апарати. Сред най-новите постижения на БТЛ е одобрението от FDA в САЩ за използването на BTL Exilis ELITE за намаляване на целулита.

Exilis ELITE осигурява качествено и ефективно третиране на целулита

Целулитът е състояние на кожата, при което се получават неравномерни депа с мазнини по тялото. Това предизвиква неравности по кожата и изглед на малки вдлъбнатини, което се отразява на самочувствието на милиони жени и мъже по света. Третирането на целулита е сред приоритетите на козметичните процедури, но за съжаление в повечето случаи терапиите имат незначителен ефект на подобрение. Третирането с апаратите на БТЛ показва впечатляващи резултати в тази насока, особено, когато се прилагат при първи признаци на поява на целулит.

BTL Exilis ELITE в неизменна помощ на естетичната медицина

Предимствата на уреда за различни козметични процедури с дълготраен ефект са огромни. BTL Exilis ELITE е на пазара от началото на 2011 година и бързо се налага като един от най-ефективните и успешни методи за неинвазивно топене на мазнините, оформяне на тялото и стягане на кожата. Процедурите с уреда са безболезнени и приятни за пациентите. Апаратът работи с ултра прецизна радиочестотна технология, с която успешно се намаляват бръчките и се стимулира подмладяването на кожата. Загряването предизвикано от радиочестотната технология предизвиква ремоделиране на колагена в кожата, за да се постигне желаният резултат на стягане и изглаждане.

Скоро след представянето на апарата, той бързо се превърна в предпочитаната от много лекари и пациенти терапия за изглаждане на бръчките, намаляване на отпуснатостта на кожата на тялото и лицето без операции и инвазивни лечения.

Успехът на Exilis ELITE в цялостното подобряване на изгледа, здравето на кожата и топенето на мазнините дава големи надежди, че уредът ще се наложи като ефективно средство за неинвазивно намаляване на целулита.

Какво е мнението на лекари, които са тествали продукта?

Д-р Marek Kacki споделя : „Това е вълнуваща стъпка в прогреса за третиране на целулита. Доволни сме от първите резултати от BTL Exilis ELITE, когато се използва за намаляване на целулита и пациентите ни са развълнувани от подобрението при терапия с този апарат“.

В много случаи се постига дори по-впечатляващ ефект при комбиниране на процедури с различни уреди на БТЛ. BTL Vanquish МЕ, например е невероятен съвременен уред за подмладяване и оформяне на тялото с радиочестотна терапия, от който са очаровани огромен брой пациенти, включително звезди като Упи Голдбърг. Уникалното при този апарат е възможността за ефективно топене на мазнини с неинвазивни терапии, при които дори не се докосва тялото.

Самата Упи споделя: „Работи толкова добре и нямате никакви проблеми с него…. Боже Мой, ще се влюбите в него (BTL Vanquish)! Не съм голям фен на различни продукти и неща, но този уред е невероятен!“. С апарата ефективно се намаляват сантиметри от талията и се подобрява еластичността на кожата.