български
Последвайте ни на:

BTL представиха свръхмодерен апарат за физиотерапия, базирани на технологията High Intensity Laser

BTL  High Intensity Laser – прогрес във физикалната медицина

Напрегнатото и забързано ежедневие на съвременния човек предразполага към контузии, травми, фрактури, рани, шипове, натъртвания и други възпаления на нервните връзки, които трудно заздравяват и същевременно пряко или косвено увреждат опорно-двигателния апарат.

Физиотерапията, провеждана с правилна апаратура, предлага изключително надеждно и ефективно решение за широк спектър от заболявания - кожни изгаряния, синузит, мигрена, дископатия, ставни и мускулни проблеми, ревматизъм, артрит, и др.

Опитът доказва, че редица упорити болести се повлияват много благоприятно от физикалната медицина. Лазерното облъчване на тялото cтoпиpa дeгeнepaтивния пpoцec и стимулира възстановителния. Физиoтepaпиятa помага на пациентите по много начини. Тя подобрява общото им здраве, лекува болежки локално и по този начин спестява лечение, чрез операция или прием на антибиотици.

Технологията на високоинтензивния лъч – крайъгълен камък в лазерната терапия

Представете си, че предимствата на физиотерапията могат да се умножат и дори утроят в ползва на човека. Заслуга за това има новата гама технологични продукти BTL-6000, които са подчинени на иновационната технология High Intensity Laser. Тя работи с високочестотен лазерен лъч, който прониква дълбоко в тъканите и атакува болката бързо и ефективно.  Пълна информация за възможностите на тази революционна технология може да получите като посетите наскоро стартираната официална уеб страница, която към момента се поддържа на английски език: http://www.high-intensity-laser.com/

Физиотерапията с High Intensity Laser технология събужда оздравителните процеси на тялото

Технологията за физиотерапия, High Intensity Laser, е разработена, съобразно добре познатият принцип на нискоинтензивният лазерен лъч. Така рискът от вероятни увреждания е сведен до нула.  Технологията предлага мощна и безболезнена форма на въздействие върху болката. Лазертерапията извършва трансфер на енергия към тялото  (биостимулиране и фотомеханично въздействие), която задвижва неговите  естествени способности да се самоизцерява.

Механизъм на действие

Апаратите, работещи с технологията High Intensity Laser отчитат много добър оздравителен ефект при спортни травми, разтегнати сухожилия, мускулни болки и схващания, болки в гърба, изкълчвания, разместване на раменна кост, коленен артрит, дискова херния и всякакви увреждания в областта на шините прешлени.  Научете повече за полезното действие от физиотерапия съчетаваща технологията High Intensity Laser като посетите раздела „Механизъм на действие“.

Науката в подкрепа на високочестотната лазертерапия

Ако все още не сте се убедили в огромния потенциал на тази технология, в раздела „Studies“ може да се запознаете с научни доклади, съставени от експерти, работещи в научните центрове на престижни университети. Докладите разглеждат различни случаи, целта на които  е изследване степента на положително въздействие при терапия с High Intensity Laser технология.

Речник на научните термини

Ако срещате понятия, в чието значение не сте сигурни или се колебаете, използвайте предоставения речник на термините. В него ще намерите ясни обяснения, относно какво представлява лазерният лъч, с каква мощност е безвредно да се използва, каква е разликата между високоинтензивната и нискоинтензивната лазерна терапия и т.н.

Често задавани въпроси

Не пропускайте най-важната секция, поместена в информационната платформа на BTL. За да ви спестят ненужно лутане из платформата, от BTL са подбрали въпросите, от които хората най-често се интересуват в специален раздел – „Често задавани въпроси“. Там ще научите колко сесии обикновено са нужни за цялостно излекуване и през каква честота трябва да се прилагат, има ли странични ефекти и т.н. Може да отправете индивидуално питане като използвате формата за контакт.


Апаратите BTL-6000 High Intensity Laser

През 2014 г. BTL – 6000 High Intensity Laser получи престижното отличие Red Dot Design Award, благодарение на безупречния си дизайн, съчетаващ функционалност и технологична ефективност. Продуктът е достъпен в две версии: едната е с мощност 12 W, а другата – 7 W.

Ключови характеристики на BTL – 6000 HIGH INTENSITY LASER

  • Мощност според версията: 12 W или 7W
  • Максимална дължина на лазерния лъч: 1064 nm (за по-голяма дълбочина на проникване) или 810/980 nm
  • 5.7-инчов цветен тъчскрийн потребителски интерфейс

Функции и възможности

  • Импулсен режим за моментално елиминиране на болката
  • Опция за работа в по-продължителен режим
  • Дълбоко проникване в тъканите
  • Задаване с точност на областта, която ще се лекува

Защо, доверявайки се на продуктите на BTL взимате правилното решение?

Всички апарати за физиотерапия, с марка BTL  са еталон за високо качество и сигурност. Тяхната ненадмината функционалност ги прави приложими и необходими за различни видове лечение.