български
Последвайте ни на:

Комбинирани естетични процедури с уредите на БТЛ Индъстрийз

Когато става въпрос за естетична медицина, уредите на БТЛ Индъстрийз - BTL Vanquish Me и BTL Exilis Elite застават на челни позиции. Благодарение на преимуществата, които имат апаратите за дълготрайно, ефективно и неинвазивно коригиране на лицето и тялото, както и видимите резултати, безспорно всички отличия са напълно заслужени.

Иновативността и многообразието от възможности, които съчетават апаратите на BTL Industries успяват да впечатлят специалисти от целия свят и да спечелят тяхното доверие. Много от тях дори препоръчват като най-добър вариант провеждането на комбинирана терапия с BTL Vanquish Me и BTL Exilis Elite за бързо и безболезнено стягане на кожата и подобряване на различните зони на тялото.

BTL Vanquish Me - ефективна терапия за премахване на мазнините

BTL Vanquish Me е технология, която е базирана върху действието на радиочестотните вълни. Целта й е да премахне нежеланите мастни натрупвания по цялото тяло, в това число и в областта на корема.

BTL Vanquish Me се отличава от останалите уреди в своя клас главно по двe основни функции. Първата е, че терапията е напълно безконтактна - през цялата процедура уредът по никакъв начин не се докосва до кожата на пациента. И на второ място, конструиран е така, че да покрива максимално голяма повърхност - т.е. по време на третирането обхваща цялата зона.

Как работи

По време на процедурата с Vanquish Me, пациентът не усеща нито болка, нито дискомфорт, а единствено приятно затопляне в третираната област. Нежеланата мастна тъкан се загрява постепенно до около 45 градуса в първите 15 минути от третирането, като до края поддържа същата температура. Температурата на повърхността се задържа около 40 градуса и по този начин епидермисът се щади напълно. Процедурата е с продължителност от около 45 минути във всяка област.

BTL Exilis Elite се бори с отпуснатата кожа и нежеланите мастни натрупвания

BTL Exilis Elite е уред за коригиране на бръчки, премахване на двойна брадичка, изглаждане на целулит, топене на мазнини, скулптиране на стройна фигура, подобряване на еластичността и възвръщане на сияйния вид на кожата за изключително кратко време.

BTL Exilis Elite, също като BTL Vanquish Me, представлява радиочестотна терапия, която е комбинация от ултразвук и радиочестота. Ултразвукът гарантира ефективния достъп на енергийния поток в тъканите на кожата, благодарение на своята разрушителна функция, която премахва фиброзните тъкани, появяващи се между мастните клетки. Работата на високочестотните радиовълни е както да уплътни разтегналите се от времето влакна, така и да стимулира образуването на колаген.

Как работи

По време на успешното третиране с BTL Exilis Elite специалният накрайник на уреда се движи по проблемните зони, излъчвайки ултразвукови и радиочестотни вълни, които достигат до мастните натрупвания и до дермата. По този начин подкожният слой се загрява до  46 градуса, докато в същото време уредът е проектиран така, че външният слой да не бъде изложен на риск от изгаряне. Заедно с това, възможността за охлаждане осигурява на вълните проникване до депата, за да се освободят всички мастни клетки от фиброзните им капсули. Така в тялото протича естествен процес  на освобождаване от излишните мазнини.

Предимства за пациентите

Комбинираната терапия с уредите на BTL, Vanquish Me и Exilis Elite, дава на пациентите множество предимства:

  • кратки и фокусирани терапевтични сесии по-голям обхват от участъци на тялото;
  • без усещане на дискомфорт;
  • без период за възстановяване;
  • резултати, които са видими още през първата седмица на терапията;
  • достъпна цена на процедурите;
  • безопасност и без странични ефекти