български
Последвайте ни на:

BTL революционни стъпки във физиотерапевтичната медицина

Високотехнологични медицински решения за физиотерапия

BTL предлага усъвършенствана линия медицинска апаратура за физиотерапия и рехабилитация  с ултразвук, електростимулация, магнитотерапия и лазертерапия.  Терапевтичното използване на ултразвука намира все по-голямо приложение в съвременната медицина, като осигурява по-бърз период на оздравяване и по- ефективни резултати, в сравнение с конвенционалните методи. Медицинската апаратура на BTL съчетава иновативни технологични решения, с модерен дизайн, които осигуряват надеждна терапия и лечение, тласкайки физиотерапията към нови хоризонти.

BTL апарати от ново поколение за ефективно лечение на проблеми в опорно-двигателния апарат

Линията BTL-4000 Smart & Premium за електротерапия, ултразвук и лазерна терапия получи одобрение от FDA. Тази уникална компактна система намира приложение главно в облекчаването на болкови синдроми на опорно-двигателния апарат и разстройства, причиняващи болка.  Терапиите повлияват на третираната зона във всеки стадий от остър до хроничен период и подпомагат лечебния процес.

Революционно решение на серията е ултразвук, който може да се прилага независимо, без оператор. Това е възможно благодарение на уникалната технология Rotary Field, която се реализира в нов ултразвуков апликатор HandsFree Sono®. Превключването на отделните кварцови кристали в апликатора симулира движението на ръката на терапевта, като същевременно позволява напълно хомогенно разпространение на ултразвуковата енергия в третираната зона.

Одобрението от FDA доказва, че BTL-4000 Smart & Premium предоставя ефективно лечение на болежки и  разстройства, свързани с опорно-двигателния апарат. Новаторският подход към терапиите е съществена част от напредъка в развитието и производството на медицински продукти.

BTL-6000 MICROWAVE

Ново поколение технология в микровълновата диатермия, която се нарежда сред най-новите терапевтични методи в съвременната физикaлнa и peхaбилитaциoннa мeдицинa.

BTL-6000 MICROWAVE предлага нови възможности във физиотерапевтичния сектор:

 • Мощност до 250 W за оптимални възможности за приложение
 • Непрекъснат и импулсен режим
 • Разширени настройки за индивидуално лечение

Основни функции

 • 5.7 " сензорен екран
 • Запаметени протоколи
 • Енциклопедия с изображения за позициониране на апликатора
 • 6-раменна ръка за лесно позициониране на апликатора

Технически параметри

 • Дисплей – 5.7" цветен сензорен екран
 • Мощност – 250 W
 • Зададени протоколи, BTL енциклопедия, 58 готови диагнози
 • Размери – 560 x 980 x 560 mm
 • Тегло 45 кг
 • Мрежово захранване 100-240 V, 50-60 HZ

BTL-6000 TR-therapy

BTL-6000 TR-therapy съчетава физиотерапевтичен апарат, с мануални терапевтични техники, за да предложи ефективно лечение и терапии във физиотерапевтичния дял на медицината.

Както при Shockwave терапията, ние решихме да подкрепим един от най-новите ни продукти - BTL-6000 TR-therapy, чрез създаване на отделна специализирана интернет страница, поддържана на Английски език към настоящия момент. http://www.tr-therapy.com/

В този сайт можете да намерите всичко, относно BTL-6000 TR-therapy, което Ви интересува  -  от обяснение, за това, какво е уникалното в концепцията на тази терапия, до новини за TR-therapy уъркшопове по целия свят.  Отделен раздел, озаглавен About TR-therapy предоставя обяснение на лечебните ефекти, които апаратът предизвиква, препоръчва основни методи, при които терапията е ефективна и предлага видео материали, относно практическото приложение на технологията, стъпка по стъпка. Можете да разберете повече за концепцията на уреда и неговите функции.  Не забравяйте да прегледате раздела „Референции и препоръки“, за да видите какво мислят най-добрите спортисти и физиотерапевти за терапията и как я прилагат те.

Ултрамодерната апаратура на BTL за физиотерапия гарантира ефективно и безболезнено лечение на пациенти със заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат.