български
Последвайте ни на:

BTL апаратура и оборудване: Комплексни решения за физиотерапия и рехабилитация

Медицинското оборудване на БТЛ Индъстрийз – за нови достижения във физикалната медицина.

При проблеми с функцията на опорно-двигателната система, физикалната терапия е доказано ефективен метод, който дава отлични резултати. Революционните уреди на BTL Industries предлагат комплексни решения в борбата с болките в опорно-двигателния апарат, като благоприятстват заздравяването на връзките и сухожилията.

В напреднал стадии нарушенията в ставите и костите могат да бъдат с различна симптоматика, като започнат от замаяност и достигнат до болезнени схващания и температура. Иновативните апарати, с логото на BTL, облекчават неприятните симптоми в мускулите и укрепват ставните връзки още с първата процедура.

Богат продуктов каталог за различни видове терапии

Каталогът на фирмата предлага богат избор от апарати в направление физиотерапия. Уредите съчетават модерен дизайн и нови технологии, които улесняват процеса на работа и надеждно се справят с болките в опорно-двигателната система. Апаратите на БТЛ са разделени в различни направления: магнитотерапия, ултразвукова терапия, лазертерапия, електротерапия и късовълнова терапия.

Разработени са и високотехнологични комбинирани уреди за физиотерапия, които се отличават с голяма ефективност и функционалност. Един от тези уреди е BTL-4825S PREMIUM, който съчетава лечението с електротерапия и ултразвук. Двуканалната терапия осигурява максимален интензитет на работа, а техническите характеристики включват компактен размер на уреда – 380×190×260 мм., цветен тъчскрийн дисплей, както и тегло от 3 кг. Терапията е насочена към пациенти, които чувстват дискомфорт и болка или имат стари наранявания и травми, дори лека форма на инвалидност.

Лазерна терапия с BTL High Intensity Laser

Посредством лазерната терапия се постига намаляване на отоците, както и на възпалителните процеси. Достижение в тази насока е уредът BTL-6000 High Intensity Laser, от серията на преносимите апарати. Той разполага с цветен тъчскрийн екран и предварително зададени програми за постигането на максимални резултати.

Друг уред, на принципа на лазерната терапия е High Intensity Laser & Shockwave Therapy, който значително намалява времето за възстановяване на пациентите, като самата терапия може да комбинира ударно-вълново лечение и лазерна терапия или да се прилагат поотделно.

Магнитотерапия и късовълнова терапия – комбинирани апарати на BTL

Магнитотерапията се използва в медицината за възстановяването на тъканите. Иновация в тази сфера е уредът BTL-5000, който  е с модулна система, цветен екран и има уникалната опция да съчетава в себе си 4 терапии в един апарат.

BTL-6000 Shortwave - работи с високочестотна енергия за загряваща терапия, което означава и по-дълбоко проникване на вълните в тъканите, в сравнение с класическите методи.

Медицинската техника и оборудване на БТЛ Индъстрийз могат да се използват върху пациенти с широк спектър от оплаквания, като се използват както за превантивна мярка, така и за следоперативно лечение.

Възможността за третиране на различни части от тялото, както и удобният дизайн на уредите, превръща BTL в предпочитан съюзник в помощ на физиотерапията по цял свят, а резултатите са налице още след първите терапии.