български
Последвайте ни на:

Уредите на БТЛ в направление кардиология получават международно признание

Висококачествената апаратура на БТЛ в помощ на кардиологията печели овации и награди на международни изложения

Участието в международни конференции, изложения и форуми има много различни предназначения. Компании от цял свят, работещи в областта на медицината, високите технологии и разработването на медицинска апаратура от ново поколение, като БТЛ Индъстрийз, получават възможност да представят своите разработки и проекти и „да си сверят часовника“ с най-новите достижения на колеги и конкуренти в тази сфера.

Високотехнологичните уреди на БТЛ в направленията кардиология, естетична медицина и физиотерапия са представяни на едни от най-значимите конгреси в цял свят. Презентирането на продуктите и най-новите разработки на БТЛ привличат вниманието на огромен брой специалисти и участници в събитията. Модерните апарати на БТЛ печелят награди и отличия в различни категории от най-авторитетните симпозиуми и форуми.

76-ти Международен панаир за медицинско оборудване

Сред най-скорошните конгреси, в които БТЛ отново се представи подобаващо е 76-ти Международен панаир за медицинско оборудване в Китай. Това е най-голямото изложение за медицинско оборудване и продукти в целия Азиатско-Тихоокеански район. Събитието се проведе между 29 октомври и 1ви ноември в Шанхай, Китай. На форума присъстваха над 110000 посетители от над 150 държави от цял свят. Близо 4000 фирми, сред които беше и БТЛ Индъстрийз представиха своите продукти на изложението, с демонстрации на живо за възможностите на апаратите.

13-ти Скандинавски конгрес по медицина и науки в спорта

Между 4 и 6 ноември 2016г. в Норвегия се проведе 13-ти Скандинавски конгрес по медицина и науки в спорта. Събитието е посветено на новостите и достиженията в спортната медицина. БТЛ Индърстрийз беше сред участниците в конгреса и представи най-новите си продукти в областта на физиотерапията и медицинската рехабилитация. Високотехнологичните апарати на компанията постигат отлични резултати в лечение и възстановяване както на хронични заболявания, така и на травми и цялостно поддържане на здравето на организма. В дните на конгреса се проведоха уъркшопи, презентации, лекции и симпозиуми засягащи най-актуалните теми в спортната медицина.

МЕДИКА 2016

Само дни ни делят от едно от най-авторитетните събития в областта на иновативното медицинско оборудване, МЕДИКА 2016 в Дюселдорф, Германия. Световният форум ще се проведе между 14 и 17 ноември. БТЛ не само ще участва в конгреса, но за първи път ще представи най-новия си революционен продукт за физиотерапия.

Есенен конгрес на Корейската Академия за лечение на затлъстяване и естетична медицина 2016

В края на месеца ще се проведе Есенен конгрес на Корейската Академия  2016 за лечение на затлъстяване и естетична медицина, на който БТЛ ще представи иновативните си продукти за неинвазивно топене на мазнините и извайване на тялото.  Конгресът е насрочен за 20 ноември 2016 година.

БТЛ разработва и предлага апарати от ново поколение за различни направления в медицината. Голям успех и награди печелят ню ейдж уредите в направление кардиология, като апаратите за спирометрия и кардио-пулмонарния софтуер.

БТЛ отделя специално внимание в създаването на максимално щадящи, но едновременно с това високоефективни решения за лечение на различни заболявания при пациенти. Терапиите протичат без болка и осигуряват дълготрайни резултати, именно затова все повече специалисти от цял свят проявяват интерес към уредите на компанията.

 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече