български
Последвайте ни на:

Уредите на БТЛ в направление кардиология получават международно признание

Висококачествената апаратура на БТЛ в помощ на кардиологията печели овации и награди на международни изложения

Участието в международни конференции, изложения и форуми има много различни предназначения. Компании от цял свят, работещи в областта на медицината, високите технологии и разработването на медицинска апаратура от ново поколение, като БТЛ Индъстрийз, получават възможност да представят своите разработки и проекти и „да си сверят часовника“ с най-новите достижения на колеги и конкуренти в тази сфера.

Високотехнологичните уреди на БТЛ в направленията кардиология, естетична медицина и физиотерапия са представяни на едни от най-значимите конгреси в цял свят. Презентирането на продуктите и най-новите разработки на БТЛ привличат вниманието на огромен брой специалисти и участници в събитията. Модерните апарати на БТЛ печелят награди и отличия в различни категории от най-авторитетните симпозиуми и форуми.

76-ти Международен панаир за медицинско оборудване

Сред най-скорошните конгреси, в които БТЛ отново се представи подобаващо е 76-ти Международен панаир за медицинско оборудване в Китай. Това е най-голямото изложение за медицинско оборудване и продукти в целия Азиатско-Тихоокеански район. Събитието се проведе между 29 октомври и 1ви ноември в Шанхай, Китай. На форума присъстваха над 110000 посетители от над 150 държави от цял свят. Близо 4000 фирми, сред които беше и БТЛ Индъстрийз представиха своите продукти на изложението, с демонстрации на живо за възможностите на апаратите.

13-ти Скандинавски конгрес по медицина и науки в спорта

Между 4 и 6 ноември 2016г. в Норвегия се проведе 13-ти Скандинавски конгрес по медицина и науки в спорта. Събитието е посветено на новостите и достиженията в спортната медицина. БТЛ Индърстрийз беше сред участниците в конгреса и представи най-новите си продукти в областта на физиотерапията и медицинската рехабилитация. Високотехнологичните апарати на компанията постигат отлични резултати в лечение и възстановяване както на хронични заболявания, така и на травми и цялостно поддържане на здравето на организма. В дните на конгреса се проведоха уъркшопи, презентации, лекции и симпозиуми засягащи най-актуалните теми в спортната медицина.

МЕДИКА 2016

Само дни ни делят от едно от най-авторитетните събития в областта на иновативното медицинско оборудване, МЕДИКА 2016 в Дюселдорф, Германия. Световният форум ще се проведе между 14 и 17 ноември. БТЛ не само ще участва в конгреса, но за първи път ще представи най-новия си революционен продукт за физиотерапия.

Есенен конгрес на Корейската Академия за лечение на затлъстяване и естетична медицина 2016

В края на месеца ще се проведе Есенен конгрес на Корейската Академия  2016 за лечение на затлъстяване и естетична медицина, на който БТЛ ще представи иновативните си продукти за неинвазивно топене на мазнините и извайване на тялото.  Конгресът е насрочен за 20 ноември 2016 година.

БТЛ разработва и предлага апарати от ново поколение за различни направления в медицината. Голям успех и награди печелят ню ейдж уредите в направление кардиология, като апаратите за спирометрия и кардио-пулмонарния софтуер.

БТЛ отделя специално внимание в създаването на максимално щадящи, но едновременно с това високоефективни решения за лечение на различни заболявания при пациенти. Терапиите протичат без болка и осигуряват дълготрайни резултати, именно затова все повече специалисти от цял свят проявяват интерес към уредите на компанията.