български
Последвайте ни на:

БТЛ на 12-ти национален конгрес по урология

header_BTLBG-2018-05-08_URO_CONGRESS

 

Националният конгрес по урология е най-голямото събитие в областта, което ежегодно събира на едно място уролози и специалисти от цялата страна, предоставяйки възможност за обмяна на професионален опит. Мероприятието се организира за 12-та поредна година от Българското урологично дружество и ще се състои от 24 до 26 май 2018 г. в хотел RIU Pravets Golf & SPA Resort. Освен научни лекции и практически сесии, по време на конгреса ще бъдат демонстрирани и най-новите методи за диагностика и лечение на урологични заболявания.

Като част от събитието, BTL ще представи своите водещи, иновативни и неинванзивни решения в областта на урологията:

  • BTL-6000 Shockwave Therapy (URO) е най-мощният преносим уред за ударно-вълнова терапия на пазара. Терапията се прилага успешно при лечението на хроничен простатит, еректилна дисфункция и други урологични заболявания, стимулирайки процесите на оздравяване и възстановяване.
  • BTL Emsella е нов революционен пробив в лечението на уринарна инконтиненция. Апаратът е базиран на технологията HIFEM® и използва високоинтензивно фокусирано електромагнитно поле за стимулиране мускулите на малкия таз и възвръщане на невромускулния контрол върху тях.

КОИ СМЕ НИЕ

БТЛ Индъстрийз е водеща световна компания в разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в три направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. През 1998 г. компанията започва развитието си в България чрез търговски офис, а от 2002 г. основното производство на медицинската апаратура, международната логистика и международният сервиз са разположени в гр. Пловдив. Нашите продукти са отличени с множество награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

КЪДЕ ЩЕ НИ НАМЕРИТЕ

По време на когреса ще намерите щанда на BТL на ет. 2, непосредствено преди конферентната зала. Там ще можете да се срещнете с нашите търговски представители и да се запознаете отблизо с иновативните ни медицински разработки.

Повече за събитието и как да се регистрирате ще научите тук.

Очакваме ви!