български
Последвайте ни на:

BTL неинвазивни и ефективни технологии в естетичната медицина

Медицинската апаратура на БТЛ в помощ на естетичната медицина: ефикасно изглаждане на бръчки, топене на мазнини и редуциране на целулит

Възможностите на съвременната медицина отдавна се простират отвъд границите на козметичните разкрасителни процедури. Благодарение на най-новите достижения в областта на науката и ню ейдж технологиите, естетичната медицина е в състояние значително да подобри външността и здравето на пациентите, с прилагането на неинвазивни процедури и терапии.

Компании, като БТЛ непрекъснато разработват технологии, които значително подобряват здравето на кожата и стимулират подмладяването на тъканите по естествен начин, с терапии без болка. Възстановяването на пациентите след всяка сесия е изключително бързо и не смущава начина им на живот, както и обичайните им действия в ежедневието.

Целта на съвременната естетична медицина е максимално да стимулира и подобри естествените процеси в  клетките за подмладяване и стягане на кожата. Със съвременните терапии на БТЛ, болката и красотата вече не са неразделни елементи за постигането на по-естетична визия.

BTL Exilis ELITE - впечатляващи резултати без болка

BTL Exilis ELITE е един от най-успешните продукти на компанията, който набира все повече популярност, за ефективно и безболезнено изглаждане на бръчки и оформяне на тялото. BTL Exilis ELITE присъства на пазара от 2011 година като едно от най-ефективните и модерни решения за неинвазивно третиране на бръчки и топене на мазнини в различни части на тялото. Впечатляващите резултати от процедурите допринасят за спечелването на международни награди на тази иновативна технология на БТЛ.

Сред най-новите постижения на BTL Exilis ELITE е официалното одобрение от FDA комисията в САЩ за използването на терапията за намаляване на целулита. Предимствата на този продукт се оценяват не само от пациентите, но и от лекарите, специалисти в естетичната медицина.

Специалистите за BTL Exilis ELITE

Д-р Джулиани Бодо, член на Американския съюз на пластичните хирурзи, DGPRÄC, GÄCD Берлин, Германия, споделя:

„BTL Exilis ELITE обединява стягане на кожата и намаляване на мазнините в един продукт. От самото начало системата работи стабилно и всички третирани пациенти си тръгват от кабинета удовлетворени или развълнувани!“

Д-р Джири Пумпрла, MD, MBA, MPH, директор на Vila Krasy Aesthetic Centre, Оломоуц, Чехия:

„Отличната грижа за пациентите на БТЛ не се ограничава само с представяне на маркетингови материали. БТЛ организира много образователни събития, за да актуализира редовно информацията, относно най-новите протоколи за лечение, както и за комбинирането на Exilis с други методи за оформяне на тялото“.

Д-р Лиса A. Здинак, Прецизна Естетика, Ню Йорк:

„Процентът на доволни пациенти е висок, с намаляване на обиколката, вариращо между 4 и 15 см след 4 процедури, в интервали през 2 седмици. Всичко това се случва с 20 минутна процедура в кабинета, без болка и без да се налага спиране или ограничаване на обичайните дейности на пациента през деня“.

BTL Exilis ELITE – система, снабдена с най-революционните открития в медицината

BTL Exilis ELITE се прилага за третиране на широк набор от проблемни зони както локално, така и комплексно. По време на терапията с тази технология се прилага промяна на охлаждането, за да се достигнат пълноценно тъканите в дълбочина за по-дълготрайни резултати.

Лекарите, работещи с иновативната технология, оценят лекотата на управление на софтуера и големите възможности за промяна на настройките, спрямо индивидуалните нужди на всеки пациент. С насочената термална енергия от апарата успешно се повлиява структурата на колагена в кожата. По този начин се стимулират естествените процеси на регенерация в клетката за възстановяване на нивата на колагена, подобряване на еластичността на кожата и подмладяване.