български
Последвайте ни на:

BTL чертае бъдещето на естетичната медицина

Неограничени възможности в естетичната медицина

Силно изразен момент за обществото на ХХI век е култът към красотата и здравето. Опитът многократно е показал, че добрият външен вид може да бъде гаранция за успех. Стремежът към привлекателна външност от неглижирана идея, постепенно може да прерасне в първостепенна потребност. Добрата новина е, че в ерата на интензивен научно-технически прогрес, добрите възможности не спират да растат. 

Впечатляващи резултати без хирургическа намеса

Слабото тяло е здравото тяло, но пластичната хирургия рядко е правилният път към постигане на желаната цел. За щастие, компании като BTL Industries са се специализирали в проектирането на модерни машини и протоколи, които правят желаните естетични корекции възможни по „умен начин“ и без хирургическа намеса.  През 2013 г. компанията BTL печели всеобщото внимание, представяйки нова свръхмодерна технология за неинвазивно редуциране на мазнини. Определяни като последното чудо в естетичната медицина, уредите на BTL постигат впечатляващи резултати, с видим и дълготраен ефект.

BTL Vanquish

Придържайки се към каузата "С грижа за здравето на хората", BTL предлага богата гама от иновативни апарати в полза на естетичната медицина.  Vanquish е фантастичен метод за неинвазивно оформяне на тялото. Представлява устройство, базирано на селективна радиочестотна енергия. Машината индуцира  електромагнитно поле, чрез което се предизвиква селективно нагряване на масната тъкан, като крайният резултат е редуциране на излишните мазнини  в тялото. Опасност от увреждане на кожата, ставните връзки или вътрешните органи не съществува. Уредът не докосва тялото.

Апаратите за естетична медицина на BTL са създадени на базата на най-модерните медицински технологии, целящи да запазят комфорта и допринасящи за пълно удовлетворение от крайния резултат. Клинично тестван и непричиняващи болка, апаратът Vanquish притежава и ергономичен дизайн, позволяващ лесно да се следват извивките на тялото. Терапията с Vanquish премахва нежеланите мазнини по естествен път. Горещо се препоръчва за тези, чиято професия задължава често да се показват пред публика, а също и за тези, на които им предстои важно събитие, като например сватба или светско събитие от висок ранг. Терапията с Vanquish предлага ефективно освежавание на външния вид. Енергията, излъчвана от апарата, помага на тялото само да изгори излишните мазнини, а самата процедура отвежда пациентите до едно изключително приятно преживяване, сравнимо с релакс на плажа или в топла и ароматна вана.  Накрая се чувствате отпочинали и с повишена продуктивност.

BTL X-Wave

X-Wave е още едно модерно решение, разработено от инженерите на BTL, съобразено с принципите за ефективност, комфорт и удовлетвореност за пациентите. Процедурите ефективно разбиват целулита и третират белези и стрии. Апаратите, базирани на тази технология, осъществяват лечение чрез проникване акустични вълни в тъканите на тялото. За този нетрадиционен начин на терапия се заговори преди няколко десетилетия. Днес положителният му ефект  е световно признат и терапията с акустични вълни активно се прилага за различни форми на лечение.