български
Последвайте ни на:

Arab Health 2017: Презентация на BTL Super Inductive System

Arab Health – технологично изложение и научен конгрес събрани в едно

Arab Health, едно от най-престижните мероприятия, посветени на грижата за здравето, обединява изложение на иновативна медицинска техника и научен конгрес в едно. Основаната идея зад тази инициатива е да запознае света с най-новите технологични способи, иновации, научни открития и осъвременени планове за преодоляване на често срещаните пречки и утвърждаване на един по-съвършен глобален здравен пазар.

Благоприятни условия за създаване на полезни връзки

Arab Health е място, което създава чудесни условия за изграждане на глобална мрежа от полезни контакти. Тук се формират ценни запознанства между лица от различни нива на световния здравен сектор. Технологичното изложение показва нагледно прогреса и постиженията, направени в областта на медицината и здравето, а научният конгрес засяга важни теми, приказвайки акционери и инвеститори да вземат участие в решаването на проблеми, свързани със спонсорство и инвестиции. Много дългогодишни партньорства, които впоследствие спомагат за подпомагане и развитие на здравните грижи в глобален мащаб, водят началото си именно на това събитие.

4400 компании събраха 100 000 посетители от над 70 страни

По традиция Arab Health продължава 4 дни и се провежда ежегодно в Дубайския международен център за конференции и изложения. През февруари 2017 г. се осъществи най-мащабното издание на събитието до момента. Над 4400 технологични компании направиха открити презентации на най-новите си продукти, които по много начини показаха, че притежават потенциала да се превърнат в следващите иновации, променили живота на хиляди хора по света към по-добро. Близо 100 000 посетители от над 70 страни по света пропътуваха стотици километри, за да научат новостите е медицината в научно и технологично направление.

Засилен интерес към връзката технологии-медицинско обслужване

Arab Health 2017 успя да привлече вниманието на изтъкнати фигури не само от света на медицината, но и на бизнеса и политиката. Държавни министри, делегати и представители на най-различни здравни организации и центрове за лечение от Саудитска Арабия, Обединеното кралство, Ирландия, Финландия и Съединените щати изразиха силно желание да се запознаят с възможностите на най-новите компютърно-подпомагани медицински уреди за профилактика, диагностика и лечение. Засиленото внимание показва, че светът живо се интересува от взаимодействието между изследователските открития и интензивния прогрес на съвременните технологии.

BTL Super Inductive System – иновативно решение в различни медицински направления

БТЛ Индъстрийз направи запомняща се презентация на най-новата си интелигентна технология Super Inductive System. Продуктът привлече вниманието на широк кръг от лица, в това число общопрактикуващи лекари, физиотерапевти, директори на многопрофилни болници и лечебни клиники, както и лекари с високи научни звания за съществен принос в медицината.

Интелигентната технология работи с високочестотно електромагнитно поле, което оказва бързо и полезно въздействие над човешкото тяло, като раздвижва нервно-мускулните тъкани и ускорява оздравителния процеси. Уредът намира широко приложение в неврологията и физиотерапията.  

Arab Health през 2018 

Ако и вие сте имали шанса да се докоснете до необятния свят на технологиите, показани на изложението, не пропускайте Arab Health и догодина, когато в центъра на вниманието ще попаднат нови идеи и технологии с висок потенциал да тласкат медицината и здравеопазването напред към едно по-добро бъдеще!

Arab Health 2018  ще се проведе от 29 януари до 1 февруари 2018 в Международния център за конференции и изложения в Дубай, Обединени Арабски Емирства.

Това е второто най-мащабно събитие за региона на Близкия изток. Не го пропускайте!

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече