български
Последвайте ни на:

BTL интелигентни апарати за физиотерапия и рехабилитация

Физиотерапията е разклонение на медицината, чиято сила е да използва различни източници на енергия - вода, топлина, звук, електричество, светлина и др. за лечение и профилактика на човешкото тяло.

Тези процедури могат да се прилагат и като основно, и като съпровождащо лечение при хора от различни възрасти и с различни заболявания, тъй като имат широк спектър от възможности за положително влияние върху човешкия организъм.

Интелигентни физиотерапевтични решения

Целта на BTL е да удовлетворява всички нужди на рехабилитационните центрове със своите практични, интуитивни и прецизни решения, които предлага в областта на физиотерапията. Уредите, включени в портфолиото на компанията, осигуряват качествена терапия с ултразвук, лазерна терапия, електротерапия, магнитотетапия, тракционна терапия, микровълнова терапия и др.

Ултразвукова терапия за лечение с по-дълготраен ефект

Ултразвуковата терапия сред най-ефективните лечения за премахване на мускулни спазми и за трайно облекчаване на болката. Експертите на BTL се съсредоточават в производството на модерна техника за ултразвукова терапия, към която принадлежи и апликаторът HandsFree Sono. Той работи без нужда от намеса на терапевт и позволява много по-удобно, бързо и ефективно лечение.

Лазерна терапия - безкрайни възможности за лечение

Характерното за лазерната терапия е, че заздравява тъканите, намалява отоците и възпалителните процеси. За да направят лечението по-ефективно, специалистите на BTL създават широка гама от инфрачервени и червени клъстъри и сонди, на чиито екрани всички параметри на терапията могат да бъдат лесно заредени на базата на детайлни медицински проучвания. По този начин пред терапевтите се отварят безкрайни възможности.

BTL осигурява възможно най-лесната и ефективна електротерапия

Електротерапията представлява алтернативен метод в медицината, при който за възстановяване на тъкани, за лечение на възпаления, за мускулна стимулация и за болки в опорно-двигателния апарат се използва силата на тока. Главната идея на тези процедури е, че ниското напрежение и сила увеличават естествените способности на тялото и стимулират и контролират регенеративните и лечебните процеси.

Уредите за електротерапия, които BTL предлага са сред най-напредналите на пазара и предлагат голям избор от ниско и средночестотни токове. Чрез специални сензорни екрани и задаване на протоколи се осигурява възможно най-лесната и ефективна терапия за пациента.

Магнитотерапия за бързо възстановяване на тъканите

Магнитотерапията също третира болката и забързва процеса по заздравяване на тъканите. Уредите, които BTL предлага, са доказано сред най-мощните на пазара, и се отличават с технологията Focused Magnetic Field.

Тракционна терапия за качествено и дълготрайно лечение на болки в гърба и врата

Тракционната терапия е метод, който в комбинация с други физиотерапевтични процедури е подходящ за пациенти, страдащи от артрит на шийните прешлени и болки в гърба и врата. Тракционното устройство BTL-16 Plus е подходящо за цервикална и лумбална терапия.

BTL осигурява дълъг ефект при безболезнена микровълнова терапия

Микровълновата терапия е една от най-лесните за приложение терапии, благодарение на еднополюсната си апликация. Уредът BTL-6000 Microwave е подходящ за импулсна и продължителна микровълнова терапия.

Богатата гама от висококачествени апарати за физиотерапия на БТЛ осигурява интелигентни решения за ефективна рехабилитация и дълготрайно възстановяване  раздвижване и възстановяване и за по-дълготраен резултат.  

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече