BTLBG_2023-12_True-Leader

BTL с награда True Leader и сред финалистите във „Фабрика на годината“

BTL Industries отново доказа своята лидерска позиция в сектора, както и ангажимента си към разработване на технологични иновации в производството. За пореден път компанията получи престижната награда „True Leaders“, която отличава и насърчава значими бизнес постижения, както и развитието на успешни практики. BTL Industries се класира и сред финалистите на престижния конкурс Фабрика на годината“, организиран от издание „Капитал“.

Инициативата „True Leaders" се организира от ICAP България и отличава компании-лидери, покриващи едновременно измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличение на броя на служителите, висока кредитна оценка и лидерска позиция в сектора, в който оперират. За да се гарантира пълна обективност, отличията се връчват на база на официално публикувани данни, без участие на жури или провеждане на публично проучване.

За поредна година BTL Industries бе отличена като водеща компания в сектор „Производство на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти“. Престижната награда бе връчена на Георги Додников, мениджър внедряване на нови продукти, който прие отличието по време на изискана церемония в Гранд Хотел Милениум, град София, на която присъстваха стотици представители на българския бизнес.

„За нас това отличие е огромна гордост! То е признание за усърдната работа на целия екип на BTL, на който благодарим от сърце. Успехите на компанията са оценени за пореден път и това ни мотивира да въвеждаме още по-високи стандарти в нашата индустрия, както и да продължим напред, развивайки и усъвършенствайки технологиите си, като се стремим към все по-устойчиви и съвременни подходи.“, сподели Георги Додников, мениджър внедряване на нови продукти.

Престижният конкурс „Фабрика на годината“ е организиран от „Капитал“ в партньорство с Община Пловдив и Тракия Тех. Целта на инициативата е да отличи компании, които успешно насочват своите усилия към модернизиране на производствения процес чрез активната употребата на технологични иновации. Същевременно важен критерий на оценяване са имплементирането на устойчиви практики и грижата за околната среда. 

Официалната церемония се проведе на 7-ми декември в Пловдив. В първия етап на конкурса участие взеха общо 14 компании-лидери на пазара, а след обстойна оценка по обективни технологични и финансови критерии, BTL Industries се класира сред 7-те финалисти.

„Изключително горди сме, че BTL отново се нарежда сред финалистите в престижния конкурс „Фабрика на годината“. Отличаваме се  като компания, посветена на технологичните иновативни подходи като ключов елемент в своето производство. Целта ни винаги е била да прилагаламе устойчиви и съвременни методи, които насърчават модернизацията в бизнеса.“, сподели Веселин Каравасилев, плант мениджър на BTL Industries България.

Последни новини

C21_BTLBG_Article_RSWT_header

Радиална ударно-вълнова терапия: приложения и предимства

Радиалната ударно-вълнова терапия е приложима във физиотерапията, рехабилитацията, ортопедията и урологията, като е подходяща за повлияване на състояния, засягащи най-вече повърхностните тъканни структури.

Част от споменатите детайли, предназначения, конфигурации и/или аксесоари може да не са налични във вашата страна. За повече информация се свържете с вашия локален дистрибутор. Сайтът не е предназначен за потребители от САЩ.