български
Последвайте ни на:

BTL с награда True Leader 2017

BTLBG_TRUE-LEADER_16_header

 

БТЛ Индъстрийз получава отличието за трета поредна година

Ежегодните награди True Leaders, организирани от ICAP Bulgaria, отличават и насърчават положителните бизнес практики в България. Те са публично признание за родните компании, които едновременно отговарят на критерии за висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност. Това е една от малкото инициативи в страната, които отличава компаниите по конкретни и обективни критерии, без намесата на жури или публични проучвания.

За поредна година БТЛ Индъстрийз бе разпозната като водеща компания в сектор "Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати". Във вторник, 12.12.2017, на официална церемония в София, Веселин Каравасилев – мениджър производство, и Ивайло Машев – мениджър доставки, получиха статуетката True Leader пред погледите на повече от 300 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании.

Наградата True Leader е достоен завършек на една изключително успешна година за BTL. Освен разширяване на дейността и разкриването на ново производство в България, българският офис отбеляза ръст от над 30% в годишните продажби, затвърждавайки устойчивия тренд в търговската си дейност. В последните 12 месеца BTL попадна в класацията К300 на Капитал и получи отличие в цели 3 категории по време на международните The Aesthetics Industry Awards. Всичко това затвърждава BTL като надежден, дългосрочен партньор и предпочитан доставчик на медицинско оборудване от редица специалисти в България и чужбина.

Щастливи сме, че нашите усърдие, професионализъм и продуктово качество биват разпознавани все повече не само национално, но и на международно ниво. Силно вярваме, че 2018 година ще ни донесе още заслужени успехи!

За BTL
БТЛ Индъстрийз е водеща международна компания в разработката, производството, продажбата и сервиза на електронна медицинска апаратура в три направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. Компанията притежава собствени търговски фирми в над 50 държави, а с дистрибутори предлага продукцията си в над 100 страни по света. BTL оперира успешно вече 20 години на българския пазар, като значителна част от международните операции са разположени в гр. Пловдив.

За ICAP Bulgaria
ICAP Group е една от най-успешните регионални групи, предоставящи бизнес услуги в Югоизточна Европа. Главната мисия на ICAP е да позволи и подпомогне развитието на бизнеса, придавайки стойност за своите клиенти. Организира наградите True Leaders за пръв път през 2012 година.

Галерия: