български
Последвайте ни на:

BTL с награда True Leaders и през 2018

Компанията получава отличието за четвърти пореден път.

2018-12-05_BTLBG_Article_TLA_header_960x500

 

БТЛ Индъстрийз АД, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в света, спечели престижната награда „True Leaders“, която се връчва за значими бизнес постижения и развитие на успешни практики. Инициативата „True Leaders“ се организира от ICAP България и отличава компаниите, покриващи едновременно няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличаване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора, в който оперират. Оценката се прави на база официално публикувани данни без участие на жури или провеждане на публично проучване.

За четвърта поредна година BTL Industries бе отличена като най-добрата компания в България в сектор „Производство на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти“. Престижната награда бе връчена на Веселин Каравасилев, мениджър „Производство“, и Десислава Божанова, HR мениджър на BTL Industries, на стилна церемония в Rainbow Plaza в София, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес.

„Наградата „True Leaders“ е важно признание за ежедневните усилия, които полагаме, за да създаваме иновативни медицински уреди. Фактът, че за четвърта поредна година печелим това престижното отличие, е показателен, че поддържаме постоянно високо ниво по отношение на продуктите ни, бизнес развитието ни и служителите ни. Ще продължаваме да работим по същия начин, защото знаем, че с апаратите, които създаваме, променяме съвременната медицина и помагаме на хора по целия свят да бъдат по-здрави“, коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL България.

BTL Industries е сред лидерите в своя сектор не само в България, но и в световен мащаб. Компанията е един от трите най-големи производители на физиотерапевтично оборудване в света и има водещи позиции в областта на кардиологията и естетичната медицина. Всяка година в производствената база на BTL Industries в Пловдив се произвеждат по над 20 000 високотехнологични апарата, които се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Компанията се развива изключително динамично в България. Оборотът й за 2017 г. е 127 122 000 лв., а ръстът – 10%. Целта за следващите няколко години е постигане на 30-процентен ръст в продажбите.

За „True Leaders“

Инициативата „True Leaders“ се организира от ICAP България, част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от компаниите, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като „Агенция за кредитен рейтинг“. Престижните отличия „True Leaders“ се връчват за шеста поредна година на компании от различни сектори, отчитащи най-добри бизнес показатели на база на официално обявени данни.

За BTL

BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно от 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 210 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 служители. Компанията произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.

Галерия: