български
Последвайте ни на:

BTL Vanquish ME – изборът на професионалистите в естетичната медицина

Иновации в естетичната медицина

BTL Vanquish ME е сред най-новите продукти на БТЛ Индъстрийз за ефективно, неинвазивно и трайно намаляване на мазнините в различни части на тялото. Многообразието от характеристики и възможности на тази иновативна система печелят доверието на специалисти в областта на естетичната медицина по целия свят.

BTL Vanquish ME - неинвазивна терапия

Предимствата за пациентите са значителни – сесиите за третиране са по-кратки от алтернативните апаратури, използващи различни технологии, обхващат се големи участъци от тялото едновременно и цялата терапия протича без болка и дискомфорт. Тъй като BTL Vanquish ME използва неинвазивни методи за насочено разрушаване на мазнините, пациентите могат спокойно да продължат с ежедневните си занимания, без да се налага да преминават през възстановителен период.

Дълготраен ефект и впечатляващи резултати

Иновативната технология на този модерен апарат въздейства само върху  подкожните мазнини чрез насочена RF-базирана енергия, която доставя значително количество термална енергия селективно в мастните слоеве. Положителния ефект на намаляване на обиколката на третираната зона се получава в резултат от топлинно индуцирана апоптоза. Стопяването на мазнините се забелязва още след първите процедури и има дълготраен ефект. Все повече специалисти в естетичната медицина препоръчват комбинирана терапия с използването на BTL Vanquish ME и BTL Exilis Elite за стягане на кожата, за бързо и безболезнено подобряване на различни зони в тялото.

Удовлетворението на пациентите е основен стимул

Модерната апаратура използва безконтактен апликатор, който може да се прилага на големи зони в тялото, като цялата коремна област заедно с паласките и други. Удовлетворението и комфорта на пациентите е сред основните приоритети в терапията за намаляване на мазнини на БТЛ и BTL Vanquish ME перфектно изпълнява тези критерии.

Впечатленията на специалистите от Vanquish ME

Революционната система на БТЛ се оценя високо както от пациентите, така и от лекарите по естетична медицина. Д-р Robert W. Kessler, пластичен хирург в Corona Del Mar, Калифорния има богат опит в използването на различни апарати за топене на мазнини, сред които е и BTL Vanquish ME. Той споделя мнението си за предимствата на новаторската апаратура на БТЛ пред конкурентите: „Едно от наистина привлекателните неща относно BTL Vanquish ME е големият обсег. Може да покрие широки участъци за значително по-кратко време – цялата коремна област, от хълбок до хълбок. Също така осигурява отлична ефективност“. В много случаи пациентите изискват едновременно третиране на различни части от тялото и именно в това е едно от най-големите преимущества на революционната система.

От гледна точка на лекарите, работата с BTL Vanquish ME пести много време и позволява третиране на повече пациенти. Терапията е неинвазивна, прилага се без контакт, без допълнителни масла или мазила, което спомага за лесно поддържане на хигиена и бърза подготовка на кабинета за следващи терапевтични сесии.

Д-р Peter J. Jenkin, медицински и козметичен дерматолог в Сиатъл, Вашингтон също споделя своите впечатления не само от Vanquish ME, но и от работата си с BTL Exilis Elite: „И двете системи имат своя собствена ниша, удовлетворението на пациентите е много високо и липсата на странични ефекти и консумативи ги прави много лесни за поддръжка от гледна точка на разходи“.

БТЛ непрекъснато разработва все по-ефективни решения в различни направления на медицината. С прилагането на високи технологии в медицинското оборудване, компанията предлага революционни апарати, с които вече успешно се лекуват голям брой заболявания и се подобрява здравето, външния вид и качеството на живот на пациентите.