български
Последвайте ни на:

Бюджетни апарати за физиотерапия за Вашия медицински център

header_BTLBG-2018-07-16_Budget-Physio-devices_copy

 

Физиотерапията е изключително динамична интердисциплинарна област, която съчетава традиционни и доказали се похвати с най-иновативните методики – за да предложи висока ефективност и безупречна грижа за пациента. Ето защо физиотерапевтите във всяка успешна медицинска практика проявяват силен интерес към най-новите технологични постижения и използването на качествена медицинска апаратура. Освен че добрите апарати за физиотерапия подобряват качеството на предлаганата рехабилитационна услуга, те позволяват на физиотерапевта да се грижи за повече пациенти, подобрявайки техния стандарт на живот.

Качественото оборудване е гаранция за високоефективно лечение, което води до множество позитиви за вашия медицински център. Но компромисът с качеството на апаратурата, която използвате, е равен и компромис с нивото на услугата, която ще предложите на своите пациенти. А високото качество невинаги е обвързано с висока цена.

В тази статия ви предлагаме апарати за физиотерапия, които въпреки по-ниската си цена, не предполагат никакъв компромис в качеството на своите изработка и функционалности. Това ги превръща в сигурна инвестиция с бърза възвръщаемост и изключителни резултати.

Комбиниран апарат за електротерапия и ултразвук

BTLBG-2018-07-16_Ultrazvuk

Електротерапията и ултразвуковата терапия са доказани ефективни методи за редуциране на болката и за мускулна стимулация. Те имат силен противовъзпалитен и болкоуспокояващ ефект, а използвани в комбинация водят до още по-ефективни и дълготрайни резултати за по-кратко време. Терапиите подпомагат възстановителните процеси на тъканите и мускулите и най-често се използват за лечение и третиране на неврологични нарушения, мускулни заболявания, контузии, цервикалгия, дисторзия, дистрофия и други.

BTL-4825S SMART представя множество функционалности и ненадминати параметри, позволяващи безопасност и удобство за всеки медицински специалист, независимо от неговия опит. Той позволява използването на 3 независими канала: 2 за провеждане на електротерапия и 1 – за ултразвук. Апаратът предлага най-голямата селекция от ниско-и средночестотни токове на пазара, както и широка гама от апликатори с три вида дължина и регулируем интензитет. BTL-4825S SMART работи с бързи и предварително зададени протоколи и богата терапевтична енциклопедия, дава възможност за лесно пренасяне и използване на батерия и е съвместим с единствения по рода си безоператорен ултразвуков апликатор HandsFree Sono.

Апарат за конвенционална магнитотерапия

BTLBG-2018-07-16_Magnitoterapiya

Магнитотерапията е един от основните подходи във физикалната медицина. С множеството си приложения (от облекчаване на болката до ускоряване на регенеративните процеси) и висока терапевтична ефективност тя се е превърнала в неразделна част от всяка физиотерапевтична практика. Терапията използва ефекта на магнитната компонента и е полезна при различни видове фрактури, дегенеративни заболявания, посттравматични или постоперативни състояния, синдром на замръзналото рамо и други.

BTL-4940 SMART е най-добрата система за провеждане на конвенционална магнитотерапия. Апаратът улеснява терапевта като предлага до 4 независими канала, множество предварителни протоколи, подробна терапевтична енциклопедия, интуитивен интерфейс и възможност за количка към апарата.

Освен че е удобен и изключително ефективен, BTL-4940 SMART е и безопасен. Апаратът използва уникалната технология Focused Magnetic Field, която не позволява нежеланото разпръскване и разпространение на магнитното поле. Така не съществува риск от излагане на нездравословни дози електромагнитна енергия нито за пациента, нито за специалиста.

Апарат за провеждане на ударно-вълнова терапия

BTLBG-2018-07-16_Shockwave

Ударно-вълновата терапия е неинванзивен метод, който намира широко приложение във физиотерапията, ортопедията, спортната медицина и урологията. Акустичните вълни, генерирани от апарат, предизвикват ефекти, които водят до бързо и ефективно облекчаване болката, ускоряване на възстановителните процеси и възвръщане мобилността на тялото без нужда от никакви болкоуспокояващи или други медикаменти.

Изключително ефективно приложение намира и при остри, и при хронични диагнози, свързани с лечение на заболявания на мускулите и сухожилията, болки във врата, кръста, таза, глезена, бедрените мускули, коленете и други болезнени точки.

BTL-6000 SWT EASY е създаден с цел да оптимизира работата на физиотерапевта и да помогне за постигането на още по-добри резултати за медицинския център. Той е с компактни размери и леснопреносим – тежи само 7 килограма заедно с вградения компресор. Освен това е интуитивен и удобен за ползване с 27 предварителни протокола, възможност за настройка на параметрите по време на терапия и удобен и ергономичен апликатор.

Апарат за провеждане на Текар терапия

BTLBG-2018-07-16_Tekar

Таргетираната радиочестотна терапия, позната още като Текар, е иновативен метод за лечение на травми и заболявания на опорно-двигателния апарат. За разлика от други терапии, тя не само води до липса на болка за пациента по време и след терапията, но и до образуване на топлина в самите тъкани. Тази ендогенна топлина подпомага по-бързото и ефективно болкоуспокояване и оздравяване на тъканите. Текар терапията може да бъде използвана за лечение и на остри, и на хронични заболявания, сред които травми от различен произход, следоперативни състояния, болки в кръста, локални мускулни спазми, отоци и др.

Апаратът за физиотерапия BTL-6000 TR-Therapy Pro гарантира ефективно лечение и надеждност за терапевта, без това да тежи на бюджета на медицинския център. Уредът селектира прецизно таргетираните тъкани и спестява времето на терапевта, предлагайки предварително създадени протоколи за бързо стартиране на процедурата и пациентска база данни.

Неговите технически предимства лесно се комбинират с мануални техники по време на терапията, което води до дълготрайно подобряване на състоянието на пациента.

Апарат за провеждане на лазерна терапия

BTLBG-2018-07-16_Lazer

Лазерната терапия е безвреден, безопасен и изключително ефективен метод за лечение. Тя има противовъзпалително, обезболяващо и възстановяващо действие и намира широко приложение в много различни сфери на медицината. За да лекува хронични и остри заболявания, засягащи опорно-двигателния апарат, тя използва енергията на насочен сноп светлина. Макар и нискоенергийните терапевтични лазери да са най-разпространени, в последните години се появи едно още по-ефективно решение, което е 50 пъти по-мощно от тях, надгражда тяхната технология и е в сходен ценови класBTL-6000 High Intensity Laser 7W е бюджетно решение за провеждане на високоинтензивна лазерна терапия, която ще ускори възстановяването на вашите пациенти без да поражда нужда от каквито и да е медикаменти. Той работи единствено върху избраната зона, което позволява използването му върху всяка част от тялото. Освен предварително зададените протоколи и вградената физиотерапевтична енциклопедия (които са стандартни характеристики в нашето портфолио), BTL-6000 HIL 7W предоставя и максимална дължина на вълната от 980 nm за постигане на оптимален терапевтичен ефект. Достъпен, удобен и лесен за употреба от всеки медицински специалист, той не само води до безкомпромисна грижа за здравето на пациенти, но и повишава качеството на здравната грижа без сериозна инвестиция.

Апарат за лимфен дренаж

BTLBG-2018-07-16_Limfen-drenazh

Лимфната система защитава тялото ни от болести и спомага за елиминиране на токсините в организма. Но понякога се наблюдават нарушения в нейната функция с различен интензитет. Тогава на помощ идва пресотерапията ­– предпочитан и доказан терапевтичен метод, който стимулира естествените лимфни процеси и води до незабавни и видими резултати. Позната още като лимфен дренаж (масаж), тя води води до ускоряване на лимфния поток, възстановяване на тъканите, релаксация на мускулите и редуциране на болката.

Лимфният дренаж е успешно приложим както при лечение и повлияване на сериозни състояния (хронични подувания на крайниците, болки в ставите, тежест в краката, спортни травми, венозна недостатъчност, диабетна полиневропатия, исхемия, постоперативни обструкции на лимфните съдове), така и при чисто естетични проблеми (целулит и терапия след липосукция). Ето защо закупуването на апарат за лимфен дренаж на ниска цена е изключително примамливо предложение, тъй като пресотерапия може да се предлага не само в стандартните центрове за физиотерапия, но и в спортни центрове, клиники по ревматология, СПА центрове и дори бюти салони.

BTL-6000 Lympastim 12 Easy е нашият бюджетен апарат за провеждане на пресотерапия. Той разполага с предварително зададени терапевтични протоколи, позволява промяна на налягането по време на терапията, както и наблюдение на активните камери в апликатора в реално време. Говорейки за апликатори, Lympastim 12 Easy е съвместим с пълния ни набор от комфортни ръкави и панталони, които използват припокриващи се камери за прецизна и ефективна терапия.

 

Бюджетни апарати за физиотерапия – с премиум качество и надеждно обслужване

BTLBG-2018-07-16_Budget-Physio-footer

 

Надяваме се сте се убедили, че ограниченият бюджет не е равнозначен на ограничени възможности за избор. Нашият екип е изцяло посветен на мисията си да разработва и прави достъпни най-иновативните и модерни технологии в съвременната медицина, които да ви помогнат да предоставите най-добрата и високоефективна грижа за вашите пациенти. Апаратурата на BTL минава през обстойни тестове преди да стигне до вас, за да се уверим, че ви предлагаме най-доброто възможно решение. Множеството иновативни функции, които съчетаваме, позволяват оптимизиран процес на работа и ефективен и безопасен лечебен процес. Дори и да срещнете затруднения обаче, ние сме насреща по всяко едно време. Нашият екип и сервизен център, базиран в гр. Пловдив, ще ви предложат персонално отношение, навременна реакция и висококачествена техническа поддръжка.

Избирайки медицинската апаратура от BTL, вие получавате:

  1. Контакт директно с производителя, без нужда от посредници;
  2. Отношение, ориентирано към вас и вашия бизнес;
  3. Възможност за демо период, гъвкаво плащане и удължена гаранция.

Ако искате да предоставяте безкомпромисни услуги с най-висококачествената и иновативна технология без това да се отрази драстично на вашия бюджет, свържете се с нас!