български
Последвайте ни на:

Кои са ЕКГ апаратите, подходящи за общопрактикуващи лекари?

header_BTLBG-2018-08-01_Budget-Cardio-devices

 

Поради своята всеобхватност общата медицина бива съпътствана от най-широк обхват проблеми и усложнения. На пръв поглед общопрактикуващите лекари се занимават с профилактиката, диагностиката и лечението на пациента, а често са и единствената му възможност за получаване на надеждна и навременна медицинска помощ. Но подобно на всеки друг медицински специалист, общопрактикуващият лекар не разполага с неограничени времеви, физически и финансови ресурси.

Освен към своите пациенти, лекарите носят и отговорности към собствената си практика. Здравната система задължава всяко GP да покрие огромен брой изисквания, като същевременно предоставя нисък бюджет за обезпечаването на всеки пациент с адекватна здравна грижа. Динамичното и изпълнено с проблеми професионално ежедневие, структурните ограничения, както и лимитираният бюджет предразполагат всички общопрактикуващи лекари да търсят изрядност в изпълнението на своите професионални задължения; оптимизация и бързина в ежедневната работа; и най-оптималните цени за закупуване на необходимата медицинска апаратура, като същевременно изпълняват и своето призвание – да се грижат за нашето здраве.

Например, едно от задължителните изисквания за всички общопрактикуващи лекари е наличието на преносим ЕКГ апарат, който може да се използва в медицинския кабинет и по време на домашни посещения. Това предполага навлизането в поредния омагьосан кръг от задължително спазване на държавните изисквания, високите цени, желанието за високо качество и предлагане на безкомпромисни услуги и прилежащи проблеми.

Медицинската апаратура от BTL – решения, съобразени с Вашия бюджет

BTLBG-2018-08-01_Aparatura-Kardiologiya-1

BTL може да ви предложи различни решения, съобразени с вашия бюджет, като същевременно ви предоставя модерна технология без компромиси в качеството.

Всички наши ЕКГ апарати са създадени за бърза и лесна работа и напълно удовлетворяват съвременните изисквания за модерно оборудване. Едни от най-предпочитаните наши продукти (поради своята портативност, издръжливост и удобство) са ЕКГ апаратите от S-линията на BTL. Както и при всички други ЕКГ апарати на BTL, и тук комфортът на пациента и специалиста и оптимизираният процес на работа са поставени на фокус.

BTL-08 SD3

BTL-08 SD3 е лесен за пренасяне и употреба 3-канален ЕКГ апарат. Неговият LCD дисплей позволява наблюдаване на най-важните базови параметри по време на ЕКГ измерването. Издръжливата му батерия и компактен дизайн предполагат безпроблемна преносимост. Апаратът се контролира с едно докосване, а менюто е лесно за управление. ЕКГ уредът разпечатва на 58-милиметрова хартия и предоставя възможност за диагностичен ъпгрейд и свързване към компютърен ЕКГ софтуер.

BTL-08 SD6

BTL-08 SD6 е подобрена версия на модела SD3, като предлага почти същите функционалности и предимства. BTL-08 SD6 е 6-канален ЕКГ апарат, който води до още по-бързи резултати и възможност за по-задълбочено изследване и по-прецизна диагностика. За разлика от предходното предложение, той позволява 6-канално ЕКГ изследване, по-голям брой принтирани отвеждания и запазва възможността за технически ъпгрейд.

Холтер за кръвно налягане

BTL-08 ABPM e холтер за кръвно налягане, който предлага професионален мониторинг с продължителност до 51 часа. Продуктът е изключително лек, портативен, тих и прецизен. Точните измервателни стойности се гарантират от иновативна технология за постепенна дефлация, която не причинява дискомфорт на пациента и не нарушава ежедневната му дейност. Съответствието с международните BHS и AAMI стандарти, възможността за интеграция с BTL CardioPoint и ниската му цена правят холтера подходящ не само за кардиологичните кабинети, но и за дейността на личните лекари.

BTL CardioPoint – кардиологичен софтуер, подходящ и за общопрактикуващи лекари

BTLBG-2018-08-01_Aparatura-Kardiologiya-1-460

Всеки наш продукт предлага възможност за свързване с BTL CardioPoint –  унифицирано софтуерно решение, което интегрира на едно място всички данни от изследвания, които се извършват с нашата апаратура за кардиология. Софтуерът традиционно е част от кардиологичната практика, но може значително да улесни работата дори и на личните лекари. BTL CardioPoint е лесен за управление и предлага автоматична интерпретация на всяко ЕКГ изследване. С други думи, той е надежден помощник в практиката ви като общопрактикуващ лекар, тъй като автоматично обработва постъпилите данни от ЕКГ апаратурата и насочва вниманието ви към потенциални аномалии (ако има открити такива). Това ще ви улесни в правилното и навременно диагностициране на състоянието на вашите пациенти и ще ви помогне да ги пренасочите навреме към тесен специалист. Данните от ЕКГ изследванията на всеки пациент лесно могат да бъдат споделени с кардиолог или друг свързан специалист, тъй като BTL CardioPoint може да се интегрира и към други информационни системи.

Какво получавате, когато изберете бюджетните ЕКГ апарати на BTL?

Нашият екип е посветен на мисията си да разработва и да прави достъпни най-модерните и иновативни технологии в медицината, за да улесни вашата работа като лекари и да ви помогне в предоставянето на безкомпромисна и висококачествена грижа за вашите пациенти.

Ние знаем, че когато закупувате медицинско оборудване, нямате нужда единствено от ниска цена, но и от високо качество на закупената техника, съпроводено с безплатна техническа поддръжка.

Избирайки бюджетните ЕКГ апарати от BTL, вие получавате:

  • Модерна апаратура, която не крие излишни рискове, не се отразява драстично на вашия бюджет и не ви пречи в извършването на ежедневните дейности;
  • Преносими и лесни за управление ЕКГ апарати – за да може да помогнете на своите пациенти дори при спешни случаи и домашни посещения.
  • Индивидуален подход към нуждите на Вашата лекарска практика;
  • Екип и сервизен център на производител в България – за да сме винаги до Вас и да ви помогнем навреме при наличието на евентуални затруднения.

Ако имате нужда от ЕКГ апарати на ниски цени, които в същото време запазват високо качество и ви помагат да сте максимално ефективни като лекари, можете да се свържете с нас още днес!