ЕКГ апарат BTL Flexi

Безжичен електрокардиограф с джобни размери

 

Изпратете запитване
ICON-flexi--icon-v2

Джобен
размер

ICON-flexi-digital-v2

Изцяло
дигитално решение

ICON-flexi-easy-v2

Лесен
за употреба

ЕКГ апарат с джобни размери

BTL Flexi ECG е най-компактният самостоятелно работещ ЕКГ апарат на пазара, който не само оперира безжично, но притежава и висококачествен сензорен дисплей, дълъг живот на батерията и изключителна издръжливост на устройството – всичко това събрано в модерен дизайн.

flexi-top-bg

Изцяло дигитално решение

Стартирате ЕКГ изследването само с един клик! Същото минимално усилие е нужно, за да го архивирате или разпечатате. BTL Flexi ECG създава цифров отчет, който лесно се отпечатва на вашия офис принтер.

Flexi-midd-block-s

Бърз и лесен за употреба

BTL Flexi е електрокардиограф, който автоматично се свързва с Wi-Fi и с вашия офис принтер. Той е винаги готов за работа!

Flexi-block-1-770x621

ЕКГ апарати от BTL

Свържете се с нас, ако искате да разберете повече за съвременните електрокардиографи, които ви помагат да подобрите грижата за вашите пациенти.
 

Изпратете запитване

Цифрови данни (не се изисква печат)

Компактен и преносим

Безжична връзка

Лесно архивиране и споделяне на данни

Намаляване на разходите

Непрекъснат изглед на сигнала

8 часа

Flexi-device-blockbg

BTL CARDIOPOINT НАДЕЖДЕН ИНСТРУМЕНТ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА С COVID-19

Covid--Cardio-MOCKUP

QT МОДУЛ
Предоставя QT/QTc данни за целия период на наблюдение. Налично е автоматично тълкуване на данни, както и задаване на QTc метод според Bazett, Hodges, Fridericia и Framingham.

cardio-Covid-studi-1

SDS МОДУЛ
Чрез него специалистът може надеждно да диагностицира наличието на синдрома на внезапната сърдечна смърт.

cardio-Covid-studi-2

QT MODULE ИНСТРУМЕНТ ЗА ДИАГНОСТИКА И АНАЛИЗ НА СИНДРОМА НА УДЪЛЖЕНИЯ QT ИНТЕРВАЛ

QT-Module-Cardio-MOCKUP

РИСК ОТ ВНЕЗАПНА СМЪРТ
Синдромът на удължения QT интервал (LQTS) е нарушение на сърдечния ритъм, което може да предизвика опасни вентрикуларни аритмии, водещи до припадък, гърчове и дори смърт.

ЯСНА ОЦЕНКА
QT модулът възможност за мануално измерване на QT интервала с помощта на метода на тангентата. Тъй като този метод е доста стабилен, той е напълно подходящ за справяне с всички екстремни условия, свързани с измерването на QT.

Cardio-QT-study

ST КАРТИ ГРАФИЧЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ИЗОБРАЗЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВЕНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА ДЕВИАЦИИТЕ В ST-СЕГМЕНТА

STMaps-Module-Cardio-MOCKUP

ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ
Класическият начин за графично представяне на ST сегмента е чрез използване на лентова графика, която изобразява само амплитудите. ST картата показва както амплитудите, така и засегнатите области.

12 ЕКГ ОТВЕЖДАНИЯ НА ЕДНО МЯСТО
Хоризонталната (горна) ST карта представлява ЕКГ отвежданията на гърдите, докато вертикалната (фронтална) ST карта показва отвежданията на крайниците. Заедно, те предоставят пълен преглед на ST-сегмента във всичките 12 ЕКГ отвеждания.

Cardio-ST-Maps-Study
Следващо
Предишно
Свалете всички проучвания
CARDIO_POINT_banner-unify

Всички кардиологични изследвания на едно място

Интегрирайте ЕКГ апарати, стрес тест системи, CPET, ЕКГ холтери, ABPM и спирометри в една обединена платформа, която оптимизира вашите процеси и свежда ненужната документация до нула.

Част от споменатите детайли, предназначения, конфигурации и/или аксесоари може да не са налични във вашата страна. За повече информация се свържете с вашия локален дистрибутор. Съдържанието на този уебсайт е предназначено само за информационни цели. Не всички продукти и показания може да са лицензирани във вашата страна. Потърсете повече информация от вашия местен представител. Продуктът BTL 8 ECG е регистриран в ЕС под името BTL 8 SMART/ELITE/PRO и е предназначен за събиране, обработка, запис, анализ и представяне на ЕКГ данни за диагностични цели. Устройството може да предава и получава данни, свързани с ЕКГ изследване, когато е свързано със съвместимо софтуерно приложение. BTL® и BTL CardioPoint® са регистрирани търговски марки в Европейския съюз и други страни. Този сайт не е предназначен за клиенти от САЩ.