български
Последвайте ни на:

Ефективни и Неинвазивни Решения на BTL в Естетичната Медицина

Естетичната медицина променя традиционните схващания за красота

Всички сме чували популярни изрази, като „Красотата иска жертви“ или народната поговорка „Трай Бабо за хубост“, с които се създава впечатлението, че страданието и усилията са неизменна част от постигането на по-красива външност. Естетичната медицина обаче все по-успешно променя това схващане, благодарение на изключително ефективни, неинвазивни решения и технологии от последно поколение, като BTL Vanquish Me за премахване на мазнините от определени участъци в тялото, без болка и дискомфорт, иновативната система за подмладяване на кожата на лицето и тялото, BTL Exilis Elite и други.

Естетична медицина от ново поколение предоставя решения за много различни проблеми

За разлика от пластичната хирургия, решенията в естетичната медицина, които предлага лидерът в съвременното медицинско оборудване BTL Industries са неинвазивни. Пациентите ще усетят благоприятното действие от третирането с подходящата апаратура още след първите процедури. Комфортът и удовлетворението на пациентите са приоритети за BTL, затова иновативното медицинско оборудване, с което работи компанията, не причинява болка или дискомфорт на потребителите.

Компанията осигурява голямо разнообразие от машини, работеща с ню ейдж технологии, създадени за третиране на много различни проблеми, като целулит, акне, премахване на нежелано окосмяване и много други.

Контуриране на лицето и тялото с възможностите на съвременната естетична медицина

С БТЛ ще се докоснете до съвършенството и ще постигнете мечтаните резултати за контуриране на лицето и тялото и премахване на несъвършенства, като бръчки и окосмяване.

Борбата с наднорменото тегло и излишните мазнини обикновено е продължителна и упорита, изкисваща комплексни решения. Благодарение на ню ейдж терапиите на БТЛ с неинвазивни апарати като BTL Vanquish Me, ще се доближите до съвършената фигура за кратък период от време. Сред предимствата на BTL Vanquish Me е възможността за селективно третиране на конкретни области от тялото. По този начин ще стопите излишните мазнини от проблемните зони в тялото по време на кратки терапевтични сесии, които не предизвикват дискомфорт. С Vanquish Me на BTL се работи както върху малки участъци от тялото, така и върху по-големи зони, като корем и паласки.

Компанията използва най-новите технологии в тази област, с които мазнините се топят с безконтактна терапия. С Vanquish Flex, например, се обхващат възможно най-големи области от тялото за третиране по време на една процедура. Ергономичният дизайн, подвижността и гъвкавостта на устройството осигуряват пълния комфорт на пациентите по време на третиране и достигане до проблемните зони без усилия.

BTL Exilis Elite и BTL Protégé Elite са сред най-ефективните модерни решения за поддържане на красотата и здравето на кожата и контуриране на тялото. Прилагат се за подмладяване на кожата на лицето и тялото и изглаждане на бръчките.

Protégé Elite на БТЛ е един от най-впечатляващите неинвазивни апарати в естетичната медицина за постигане на дълготрайно подмладяване на кожата. Третирането с Protégé Elite действа на всички типове кожа. Осигурява пълен контрол дори върху най-чувствителните зони, като областта около очите, с много високо ниво на безопасност и ефективност от процедурата. Дълготрайното подмладяване на кожата се постига с терапията за ремоделиране на колагена. Protégé Elite на БТЛ стимулира образуването на нов колаген, чрез термална енергия, насочена към тройната структура на колагена. Фибробластите са стимулирани по естествен начин да образуват нов колаген, който значително подмладява кожата и изглажда бръчките дългосрочно. Третирането е безопасно, неинвазивно и високоефективно.