български
Последвайте ни на:

БТЛ естетична медицина - съвършена кожа и стегнато тяло

Естетично корегиране с BTL Aesthetics: Безопасно и без усилия

С помощта на напредналите неинвазивни технологии, напълно безопасно могат да се корегират всички области на тялото, които ни карат да чувстваме дискомфорт. С доказан положителен ефект, в това отношение, е продуктовата гама апарати за естетична медицина BTL Aesthetics.

В концепцията на BTL Aesthetics е залегнала идеята за подобряване на несъвършенствата и постигане на по-високо самочувствие. Продуктите BTL Vanquish Me, BTL Exilis Elite и BTL Exilis Protege впечатляват с резултатите, които осигуряват. Те гарантират приятни и безопасни процедури за изглаждане на бръчките, премахване на целулита, торбичките под очите, заличаване на белези, петна и др.

Характеристики на апаратите от линията BTL Aesthetics

BTL Vanquish Me

Уредът спомага за осъществяването на безконтактно лечение, наподобяващо затоплящ масаж, който прониква дълбоко в тъканите без да причинява дискомфорт, напрежение или неприятно изгарящо усещане.

Многократно тестван в лабораторна среда, BTL Vanquish Me е доказано ефикасен. Уредът намира широко приложение в естетичната медицина при изглаждане на контури, стопяване на мазнини и третиране на упорити мастни натрупвания (тлъстини в коремната област, "любовни дръжки",  целулит ) без да уврежда мускулите или външния слой на кожата.

Неинвазивните манипулации с BTL Vanquish Me не стресират тялото и постигате желаните резултати без строги диети или прекалено натоварващи физически упражнения.

BTL Exilis Elite

Апаратът използва вълни с висок интензитет и дължина, които са много близки до радиовълните. Под действието на тези вълни се формира постепенно загряващо действие, което достига до 40 градуса. При тази температура  се засилва естественото производство на колаген в организма, което въздейства върху кожата, като я освежава и заличава бръчките.

Най-честите области, върху които процедурите с  BTL Exilis Elite оказват благоприятен ефект са лицето и врата. Процесите на естествено стареене не могат да се прекъснат, ето защо специалистите препоръчват процедурата да се прилага поне един път в годината.

BTL Exilis Protege

Уредът е подчинен на модерна технология на високоинтензивни радиовълни, които внимателно и деликатно загряват кожата в рамките на 20-минутна терапия и стимулират отделянето на колаген. Терапията с BTL Exilis Protege се препоръчва за освежаване и изглаждане кожата на лицето, врата и тялото и подобряване на цялостната текстура.

По време на процедурите, терапевтът извършва продължителни кръгови движения върху областите, които имат нужда от подобряване. Няма болка или странични ефекти. Обикновено, специалистите по естетична медицина препоръчват 3 до 4 козметични сеанса с Exilis Protege в продължение на две до четири седмици за максимален ефект.

За кого са подходящи продуктите BTL Aesthetics?

Уредите за естетична медицина на BTL са напълно безвредни и подходящи за хора на възраст, която изисква по-специални грижи за лицето и тялото. Подобен вид неинвазивна разкрасителна терапия е за предпочитане пред изтощителни физически упражнения и спазване на строга диета.

 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече