български
Последвайте ни на:

Хай-тек апаратура за естетична медицина

Нови технологии в областта на естетичната медицина

BTL е доказано име в производството на висококачествена апаратура за естетична медицина. Компанията успешно провежда дейността си на 4 континента и посреща нуждите на хора от цял свят. BTL предлага ширoка гама от професионални уреди, посветени на грижата за здравето и пълноценния живот.

Естетичната медицина бележи сериозен скок

Естетичната медицина все по-категорично измества изтощителните инвазивни процедури. Тя умело отстранява редица проблеми, без да е необходима намесата на скалпел. Медицинското оборудването на BTL, в направление естетична медицина, използва иновативни технологии, като осигурява  прецизна диагностика и успешно третиране на: дерматологични проблеми, редуциране на бръчки, подмладяване и регенериране на кожата, премахване на излишни мазнини и целулит, стягане и оформяне на тялото, премахване на нежелано окосмяване и др.

Терапията с радиочестотни апарати набира все по-голяма скорост в естетичната медицина. Постиженията на тази впечатляваща технология отдавна са на лице. Радиочестотните вълни се използват в третирането и подобряването на много състояния. Според своята честота те проникват на различна дълбочина в организма и влияят на клетките.

БОГАТО ПОРТФОЛИО от иновативни устройства за естетичната медицина

BTL разполага с голям избор от иновативни устройства, чиято цел е да направят живота по-лесен, пълноценен и красив. Всички апарати за естетичната медицина на BTL се радват на голяма популярност и оставят все повече положителни отзиви след себе си:

BTL Vanquish се бори с мазните в по-голяма дълбочина. Той е селективно насочен към областта на корема и паласките, като работи на принципа на топлинно индуцирана апоптоза. С няколко кратки и безболезнени терапевтични сесии, апаратът отстранява трайно мастните натрупвания.

BTL Exilis Elite е система, снабдена с най-модерната технология за оформяне на тялото, изглаждане на кожата и освежаване на лицето. Уредът доставя до кожата радиочестотни и ултразвукови вълни, като позволява на енергията да прониква на различна дълбочина в тъканите. Едновременно с това се стимулира образуването на колаген. В резултат, мастните натрупвания се редуцират, кожата става стегната и сияйна.

BTL Protégé Elite осъществява дълготрайно редуциране на бръчки и видима регенерация на кожата. Апаратът осигурява безопасност, комфорт и контрол дори на зоната около очите. Проектиран е така, че да сведе до минимум умората на оператора, за постигането на отлични резултати.Уредът предлага краткосрочно, неинвазивно третиране, подходящо за всеки тип кожа.

BTL X-Wave бележи уникални постижения в борбата с целулита. За да го отстрани, апаратът използва енергията на акустичните вълни. Ефектът е забележителен само след няколко сеанса, а самата кожа става много по-свежа и еластична.

BTL Lymphastim е посветен на грижата за лимфната система. Той оказва влияние на  лимфния поток, както в периферните, така и в дълбоките лимфни мрежи. Апаратът стимулира имунната система, подсилва кръвообращението и изчиства междуклетъчните пространства от метаболитни отпадъци.

BTL Exilite се отличава с прогресивна IPL технология. Тя позволява успешното премахване на нежелано окосмяване, справяне с акнето и други дерматологични проблеми, като същевременно с това подмладява кожата.

Вариантите, които предлага естетичната медицина стават все по-достъпни и предпочитани от лекари и пациенти. Ето защо, BTL разработва и усъвършенства оборудване за естетична медицина, което  пренася грижата за красотата и здравето на ново, свръх модерно ниво.