български
Последвайте ни на:

Иновативни решения тласкат кардиологията към прогрес

BTL предлага иновативни решения в направление кардиология

Определяна като лидер в някои направления медицината, BTL e компания, която предлага иновативни решения, чрез които се подобрява качеството на живот на пациентите. BTL е в редиците на бързо разрастващите се компании на международния пазар. От десетилетия компанията успешно поддържа активно присъствие на 4 континента, включващо представителства в над 54 държави. BTL е специализирана в проектиране и разработка на нова генерация високотехнологични медицински апарати. Компанията предлага широк спектър от продукти в направление  Кардиология.

CardioPoint - софтуерна платформа от ново поколение

Софтуерната платформа CardioPoint, лансирана през 2011 г., постига невиждан успех в рамките на няколко години. CardioPoint представлява мулти-модулна система,  базирана на напреднала компютърна технология, чиято основна цел  е да предложи по-лесен и надежден начин за работа.  BTL CardioPoint е обединена софтуерна платформа, обединяваща ключовите модули в кардиологичната практика - ЕКГ-изследване, Холтер за артериално наляане (или ЕКГ холтер), стрес-тест и спирометрия.

BTL CardioPoint е иновативно софтуерно решение,  което разполага с диагностичен модул за изчисление с максимална точност размера на риска от развитие на коронарно-артериални заболявания. Продуктът е направен така, че да бъде достъпен за хора с общи компютърни познания. Изискват се минимални усилия и време за работа. В основата на тази концепция лежи идеята вниманието на лекарите да бъде насочено само и единствено към пациентите, а не към медицинското оборудване. По този начин не само улеснява кардиологичната практика, но и стимулира нейния прогрес.

Програмата предлага отлични възможности за провеждане на детайлни изследвания. Тя е проектирана да извлича максимално количество информация, която да помогне на лекарите при установяване същността на проблема и формиране на правилна диагноза.

Медицинската техника на BTL тласка кардиологията към мащабен прогрес

Медицинската техника на BTL, предназначена за ЕКГ изследвания, покрива изключително широк спектър от нужди и изисквания. Апаратите работят с интелигентен софтуер, който поддържа най-високо ниво на автоматична обработка на данни и извежда точна и надеждна информация, която да послужи за целите на лекарския анализ. Това несъмнено създава много по-добри предпоставки за вземане на адекватни лекарски решения. От основаването си до днес компанията не спира да изпълнява най-важната си мисия, а именно да създава елегантни способи за улесняване на медицинските изследвания в името на здравето на пациентите. 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече