български
Последвайте ни на:

БТЛ с участие на Кардиоконгрес 2017

2017-11_-_CardioCongress_-_Press_Release_Header

 

Престижният Национален конгрес по интервенционална кардиология тази година ще се проведе от 9 до 12 ноември в Гранд Хотел Пловдив.  

Събитието се организира за осма поредна година от Българското дружество по интервенционална кардиология и по традиция ще протече под егидата на Дружеството на кардиолозите в България.  
Очаква се конгресът да събере над 400 специалисти от цялата страна и чужбина, като програмата ще бъде посветена на последните постижения в областта на диагностиката и интервенционалното лечение на сърдечно-съдовите заболявания. Посетителите ще могат да участват в научни сесии и обучителни модули, както и да наблюдават представяне на случаи на живо. 

КАРДИОЛОГИЧНА АПАРАТУРА НА БТЛ

По време на конгреса БТЛ ще представи част от своята модерна кардиологична апаратура, която работи в комбинация с BTL CardioPoint – обединена софтуерна платформа за изследвания и диагностика, създадена в помощ на специалистите.

 • ЕКГ апарати
  Предназначени за бърза и лесна работа, съобразени с всички съвременни изисквания за модерно ЕКГ оборудване.  
 • Холтер ЕКГ
  Отлично качество на сигнала дори и при бързи движения. Записаната информация се синхронизира лесно с BTL CardioPoint за навременен анализ, който улеснява специалиста в създаването на извод. 
 • Холтер за кръвно налягане 
  Комфортен за пациента, предоставящ запис до 51 часа на предварително зададени интервали. Точните измрвателни стойности се гарантират от иновативния метод за поетапна дефлация. Анализът и интерпретацията на данните от всеки холтер за кръвно налягане също е изключително лесен благодарение на BTL CardioPoint.
 • Стрес тест системи
  Стрес тест компютърно-базирана система от ново поколение.

НА ФОКУС: BTL CardioPoint, SDS, CPET

BTL CardioPoint e цялостно софтуерно решение за кардиологичната практика, интегриращо ЕКГ, Стрес тест, Холтер, АВРМ и спирометрия в единна платформа, която снема и анализира резултатите от изследванията автоматично.

Най-новите продукти, които ще покажем на посетителите на изложението, са: 

BTL CardioPoint®-SDS Module – единственият по рода си инструмент за диагностициране и превенция на внезапната сърдечна смърт, която всяка година отнема живота на стотици хора и спортисти. 

BTL CardioPoint CPET -  система за провеждане на кардиопулмонарни тестове с изключителна измервателна точност, диагностични функции и удобен потребителски интерфейс.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

За нас ще бъде удоволствие да се срещнем с водещи кардиолози в областта и да създадем полезни и дълготрайни партньорства. Ще ви очакваме в изложбената част на конгреса от 9 до 12 ноември в Гранд Хотел Пловдив.

Повече информация за програмата на събитието и как да се регистрирате може да намерите ТУК.