български
Последвайте ни на:

BTL е международно име, превърнало се в синоним на иновативни физиотерапевтични решения в областта на медицината. Компанията предлага модерни методи за посредством многофункционално терапевтично оборудване.  Основана през 1993 г. в Прага, днес BTL има статут на световен лидер в производството на високотехнологична медицинска апаратура, разработена с идеята да бъде изцяло в помощ на пациентите и да стимулира развитието на медицинското обслужване в глобален аспект. Дейността на компанията е фокусирана в три основни направления: физиотерапия, кардиология и естетична медицина.  Медицинската техника на BTL, предназначена за физиотерапия, покрива широка гама от продукти с висок капацитет на ефективност. Сред най-новите революционни решения, които компанията предлага, са свръхмодерни уреди за терапия с ултразвук, за лазерна терапия, магнитотерапия, ударно-вълнова терапия, електротерапия, лимфен дренаж, късовълнова терапия  и др. 

Таргетираната радиочестотна терапия е сред най-прилаганите процедури във физиотерапията, ортопедията и спортната медицина. Уредите на BTL излъчват високочестотна електромагнитна енергия към човешката тъкан. Поражда се селективно загряване, което   ускорява оздравителните процеси в тялото.  Лечбният ефект е бърз и гарантиран. Физиотерапевтичните апарати с логото на BTL са доказано високо-ефективни при лечение на различни заболявания на мускулите и сухожилията като артрит, пателарен тендинит, схващания във врата, болки в кръста, разтегнати сухожилия след физическо натоварване и др. 

Всеки един от апаратите на BTL предоставя възможности, гарантиращи високо качество на лечението и осигуряващи максимален комфорт на пациента. Сред революционните медицински продукти на BTL се нарежда  BTL Shockwave за ударно-вълновата терапия.  "Shockwave“ терапията е нов, безопасен и ефективен метод за лечение заболявания на опорно-двигателния апарат, който намира  широко приложение във физиотерапията, ортопедията и спортната медицина. В рамките на 10 дни, след прилагане на „Shockwave“ лечение, се забелязва подобряване в двигателната функция на пациентите в  84% от случаите. 

Съчетавайки иновативни медицински методи и технологии  със съвременен дизайн, лекота на работа и удобство за използване, медицинското оборудване с марка BTL за физиотерапия и рехабилитация при болки в опорно-двигателната система има широк спектър на приложение, а постигнатите резултати издигат медицината до следващо ниво.

 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече