български
Последвайте ни на:

БТЛ Индъстрийз на Конгрес по спортна медицина 2018

header_BTLBG-2018-04-10_Kongres-po-sportna-meditsina

 

Националният конгрес по спортна медицина е едно от водещите събития в България, което събира на едно място спортни лекари, физиотерапевти, рехабилитатори и ортопеди. Мероприятието, организирано по инициатива на Българския футболен съюз, ще се проведе на 23 април 2018 г., от 08:00 до 17:00 ч., в SPA хотел „Царско село“ (гр. София). Присъстващите ще дискутират актуалните теми в спортната медицина и ще се запознаят с най-съвременните медицински разработки за спортна рехабилитация и физиотерапия.

Кои наши физиотерапевтични продукти ще видите?

Като част от събитието, BTL ще представи своите водещи, иновативни и неинвазивни решения за физиотерапия, които са широко приложими в спортната медицина: 

  • BTL Super Inductive System е иновативен апарат за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия, който е изцяло съобразен със съвременните тенденции във физиотерапията и спортната медицина. Високоинтензивната магнитотерапия от BTL е подходяща за лекуване както на остри, така и на хронични болкови състояния по отношение на опорно-двигателния апарат и нервната система.
  • BTL TR-Therapy е апарат за провеждане на таргетирана радиочестотна терапия – неизменна част от рехабилитационното лечение на стотици спортисти. Тя подпомага естествения възстановителен процес на организма и намалява времето на неговото възстановяване. Таргетираната радиочестотна терапия от BTL води до незабавно обезболяване, отпускане на мускулите, по-бързо зарастване на наранената тъкан и увеличаване на оросяването в третираната зона.

КОИ СМЕ НИЕ?

БТЛ Индъстрийз е водеща световна компания в разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в три направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. През 1998 г. компанията започва развитието си в България чрез търговски офис, а от 2002 г. основното производство на медицинската апаратура, международната логистика и международният сервиз са разположени в гр. Пловдив. Нашите продукти са отличени с множество награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА КОНГРЕСА ПО СПОРТНА МЕДИЦИНА?

Търговските представители на BТL ще ви очакват на нашия фирмен щанд и ще ви запознаят с нашия богат продуктов каталог.

За да сте винаги информирани, харесайте нашата Facebook страница - BTL Medical Bulgaria, или посетете нашето Facebook събитие.

Очакваме ви!