български
Последвайте ни на:

Щадящи терапии и по-ефикасно лечение, с революционната медицинска техника на BTL

БТЛ иновативни решения за ефикасни терапии и лечение

Науката и медицината се развиват с бързи темпове, благодарение на новите технологии и открития, с които се прилагат съвременни и по-ефективни терапии и лечение.  Модерната медицинска техника, работеща с иновативен софтуер и технологии е свързващото звено между достиженията на учените и пациентите. Разнообразието от революционни системи  дава възможност на лекарите да предлагат по-ефикасни лечения, изключително щадящи терапии и неинвазивни методи.

В кои области на медицината прилагането на ню ейдж технологии има най-голямо значение? Отговорът е, навсякъде.

Иновативни решения във физиотерапията                                        

Модерната медицинска техника на БТЛ за физиотерапия обхваща третиране на много различни проблеми в ставите, костите, гръбнака и мускулите при пациенти, страдащи от травми или хронични заболявания. Предлагат се системи, работещи с най-новите технологии за лечение, като ултразвукова терапия, лазерна терапия, електротерапия, топлотерапия, тракционна терапия, магнитотерапия и късовълнова диаметрия. Апаратът BTL-5000 е с възможности за прилагане на 4 терапии, само с едно устройство, лесен е за управление, като терапиите са неинвазивни и безопасни за пациентите.

Една от основните характеристики на модерните технологии и апаратура в медицината е грижата за комфорта на пациента по време на сесиите. За да се постигнат дългосрочни резултати в подобряване на здравето на пациента, лечението трябва да се прилага редовно. Колкото по-неинвазивни и щадящи са процедурите, толкова по-усърдно пациентите ще спазват назначената терапия. 

Многофункционалните вани за хидротерапия на БТЛ се използват с успех както за третиране на пациенти с хронични болки в мускулите и ставите, така и за ефективна анти-стрес терапия и подобряване на тонуса и здравето. 

Ню ейдж технологии в естетичната медицина

Прилагането на ню ейдж технологиите в медицината се разширява все повече. Един от най-успешните продукти, BTL Exilis Elite, който се използва за ефикасно подмладяване на кожата и топене на мазнини, получи одобрение от FDA за терапии, предназначени за намаляване на целулита.

BTL Vanquish МЕ редуцира ефикасно мазнините в областта на корема и на паласките. Терапията позволява третиране на излишните мастни натрупвания, докато пациента е в легнало положение, без каквито е да усилия от негова страна.

BTL INTIMA е единствената по рода си апаратура, която позволява неинвазивно ремоделиране в интимната област.

Революционни стъпки в кардиологията

Наскоро БТЛ представи една от най-новите си разработки в областта на кардиологията: революционен софтуер за диагностика на синдрома на внезапна смърт (sudden death). До този момент диагностицирането на СВС бе на практика невъзможно, тъй като заболяването протича безсимптомно. Поради трудната диагностика на този синдром, пациентите често не получават нужното лечение навреме и в резултат може да се стигне до усложнения и дори до летален изход.

Модерният софтуер позволява заболяването да бъде установено по време на ЕКГ изследване. Синдромът на внезапната смърт е причина за смъртта на хиляди пациенти, страдащи от сърдечно-съдови заболявания.

В областта на кардиологията, БТЛ предлага много разнообразна апаратура за изследвания и тестване на пациентите. ЕКГ апаратите са снабдени с модерно електрокардиографско оборудване и са предназначени за бърза и лесна работа. Благодарение на модерния софтуер BTL CardioPoint-ECG, лекарите имат възможност не само да проведат изследване на пациента, но и да проследят състоянието му в различни периоди. Сред медицинската техника на БТЛ се включват още: L-линия, 12-канални електрокардиографи, М-линия ЕКГ с компактен дизайн и портативните S-линия ЕКГ. Високотехнологичният апарат за стрес-тест на БТЛ осигурява навременна и точна диагностика на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Неинвазивните терапии спомагат както за физическото възстановяване на пациентите, така и за намаляване на стреса. Основен приоритет за БТЛ е да осигури на пациентите навременна диагностика и лечение на редица кардиологични заболявания.

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече