български
Последвайте ни на:

Ню Ейдж апаратура за стрес тест в кардиологията

BTL -  най-съвременно технологично оборудване за стрес тест

Точната диагностика в кардиологията има ключово значение както за навременното и правилното лечение на пациентите, страдащи от кардиологични заболявания, така и за подобряване на качеството им на живот.

BTL е сред водещите компании в сферата на иновативната медицинска апаратура, която се фокусира върху осигуряване на най-добрите решения за диагностика и лечение на различни заболявания, като същевременно се стреми да осигури максимален комфорта на пациентите по време на изследванията и терапиите.

Компютърно-базирана система на BTL за стрес тест

Съвременната апаратурата на BTL за стрес тест,  позволява да се извлече максимално информация за здравето на пациента и  по-точно да се определи риска от коронарно-артериални заболявания.

BTL Cardiopoint-Ergo E600 е ню ейдж медицинска апаратура за кардиология, която дава възможност за изследване на пациенти при оптимизирани параметри, спрямо индивидуалните им характеристики и нужди. Системата работи с компютърен софтуер, разполагащ с богат набор от опции за провеждане на ефективен стрес-тест. Благодарение на автоматизираните опции на Cardiopoint-Ergo E600, работата с апаратурата е истинско улеснение за лекари и пациенти. Уредът се отличава с максимална точност на резултатите и ергономичен дизайн.

BTL-08 SD3 ECG на BTL е друго решение на BTL за осъществяване на стандартно ЕКГ изследване. Този уред също разполага с автоматизирани опции и съвременен софтуер, предлагащ  много възможности. В зависимост от състоянието на пациента се използват различни методи за диагностика, като tilt-тестване. За успешното провеждане на стрес тестовете, от изключително значение е пациента да се чувства комфортно. Ето защо, BTL предлага BTL-1800 кардиологична кушетка, която се отличава с много предимствата: високо ниво на безопасност, както за пациента, така и за оператора, провеждащ изследването, хай-тек дизайн, отлична стабилност, с подсилена структура и всички необходими удобства, за да се осигури пълен комфорт на пациента по време на теста.

За какво служи стрес теста?

Стрес теста е кардиологичен тест за диагностика, с който се измерва способността на сърцето да реагира на външно предизвикан стрес. Теста се провежда в контролирана клинична среда.

  • С него се определя вероятността от развиване на коронарно сърдечно заболяване и нуждата от допълнителни изследвания на пациента
  • Използва се за оценка на функционирането на сърдечните клапи
  • Спомага за определяне на ефективността от лекарствата за сърце, в контрол на стенокардия и исхемия
  • Използва се за определяне на притока на кръв към сърцето при увеличено физическо натоварване
  • Спомага за оценка на ефективността от проведените процедури за подобряване на притока на кръв в кръвоносните съдове, при пациенти с коронарно сърдечно заболяване
  • Използва се за установяване на нарушения в сърдечния ритъм

Предимствата на съвременната апаратура за кардиологичен стрес тест

Стрес тестовете се състоят от интервално измерване на показателите на пациента в покой и по време на физическа активност. Тестовете не предизвикват болка в пациента, но физическата активност може да причини лек дискомфорт на пациентите с коронарно сърдечни заболявания или други кардиологични проблеми.

Медицинската апаратура на BTL осигурява максимален обем резултати за възможно най-кратко време. По този начин, дори пациентите в тежко състояние могат да бъдат изследвани и диагностицирани навременно и надеждно. Благодарение на използваният ню ейдж софтуер, резултатите се обработват бързо, съхраняват се лесно и позволяват сравняване и проследяване на състоянието на пациента за дълъг период от време. 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече