RSWT

Апарат за радиална
ударно-вълнова терапия

 

Изпратете запитване

Механизъм на действие

Апаратът за радиалната ударно-вълнова терапия от BTL предизвиква механична стимулация и доставя високо количество енергия в тъканите, за да задейства естествените процеси на регенерация и възстановяване.

Това е предпочитаният от специалистите избор при третиране на хронични състояния, сред които повърхностни тендинопатии, калцификати и постоянна болка в мускулите и сухожилията.

FSWT-pageblock_1651045060_original

Запознайте се с Magnum

BTL Radial Shockwave е най-мощният преносим апарат за радиална ударно-вълнова терапия на пазара с налягане до 6 bar и честота до 22 Hz.

Той притежава ултра лек апликатор със специално покритие, което абсорбира ударите, за да можете да работите без усилие. Настройването на терапевтичните параметри е интелигентно и чрез визуални индикатори, което осигурява плавен и комфортен работен процес.

Подобреният дизайн на апликатора предоставя по-дълъг жизнен цикъл и позволява лесна смяна на шела, без да е необходимо да го изпращате в наш сервиз.

RSWT-pageblockbg_1651045492_original

Радиален апарат за ударно-вълнова терапия от BTL

Свържете се с нас, ако искате да разберете повече за апаратите за радиална ударно-вълнова терапия от BTL, които ще ви помогнат в грижата за вашите пациенти.
 

Изпратете запитване

Аналгетичен ефект и честота на приложение на ударно-вълновата терапия

Leal_STUDY_RSWT_Mockup_1048x848px_ALL100_1654159686_original

Прогресията от високи повторения (интензивност) към ниски повторения (интензивност) показа най-добрия контрол на болката.

Carlos Leal, Diana Lemus, Maria Camila Gallo, Colombia, Scientific Abstracts XVI ISMST Congress, Salzburg, Austria, June 2013

След SWT не е необходимо обездвижването или ограничение при носене на тежести, а времето за възстановяване обикновено е кратко.

RSWT-husseyni-mockup_1658759287_original

ESWT се препоръчва като допълнително консервативно лечение, което може да се използва като хирургична алтернатива, когато другите налични консервативни нехирургични методи за третиране на хроничен плантарен фасциит се окажат неуспешни.

Magdy Husseiny Ahmad Mansour

Zagazig University Medical Journal, Vol (15)No (1)Jan, 2009

Роботизирана сканираща система или мануална лазерна терапия

Baack_STUDY_RSS_Mockup_1048x848px_ALL100_1654158435_original

Автоматичното нанасяне с максимална мощност от 30 W и специфична дължина на вълната от 1064 nm позволява по-хомогенно разпределение на енергията в сравнение с мануалната терапия.

Baack H.O.

Research & Reviews: Journal of Medical and Health Sciences, 9(2), 2020

Следващо
Предишно
Свалете всички проучвания

Често задавани въпроси

 

  • Защо да избера ударно-вълнова терапия от BTL в моята медицинска практика?

  • Какви са разликите между радиалната и фокусираната ударно-вълнова терапия от BTL?

  • Аз съм физиотерапевт. Кой вид ударно-вълнова терапия е най-подходящ за практиката ми?

  • Аз съм ортопед. Мога ли да комбинирам и двата вида ударно-вълнова терапия от BTL?

Съдържанието в този сайт е предназначено единствено за информативни цели. Не всички продукти може да са лицензирани във вашата държава. За повече информация се свържете с вашия локален дистрибутор.