български
Последвайте ни на:

Медицинска апаратура от ново поколение прави чудеса с кожата

БТЛ издига естетичната медицина на следващо ниво

Преди повече от 20 години компанията BTL стартира с идеята да работи за здравето на хората. Всички продукти на технологичния лидер са насочени само и единствено в помощ на нуждите на медицината и в частност на пациента. Богатата гама от високотехнологично медицинско оборудване, която предлага БТЛ, включва и уреди, които намират широко приложение в естетичната медицина. 

Лидер в производството на модерна медицинска апаратура

Използването на модерна медицинска апаратура носи множество ползи, най-важната от които е, че запазва здравето и удължава човешкия живот. Тъкмо затова, инвестицията в надеждно високотехнологично медицинско оборудване е повече от оправдана. Ползите започват да се проявяват в мига, в който пациентът се почувства удовлетворен от постиганите резултати.

В качеството си на производител на медицинската апаратура, BTL предлага високо ефективни решения за болнични заведения, терапевтични центрове и дерматологични клиники. Новите апарати се управляват от бърз и модерен софтуер. Те са леснодостъпни и изискват минимални усилия на работа. Трите основни сфери на приложение на продуктите на BTL са Физиотерапия, Кардиология и спирометрия и Естетична медицина.

Апаратите за физиотерапия лекуват с помощта на различни видове ток, ултразвукова терапия,  магнитотерапия, лазерна терапия, радиочестотни вълни и др.. Така наречената таргетирана радиочестотна терапия полага основите на нова ера в лечението чрез загряването на човешките тъкани с цел бързо и трайно неутрализиране на болката. Уредите на BTL имат доказана ефективност при провеждане на електротерапия, ултразвукова терапия, магнитотерапия или лазерна терапия на пациенти с нарушени опорно-двигателни функции вследствие на схващания, болки в ставите и мускулите. Високо интензивният лазер (HIL) с оптимална мощност и дължина на вълната, прониква дълбоко в тъканта, открива източника на болка и го атакува. След всеки следващ сеанс пациентът чувства видимо подобрение.

BTL въвежда нови стандарти в  естетичната медицина

Свойствата на технологиите, включващи радиочестотната и светлинната енергия,  накараха хората да повярват в идеята, че естетичната медицина наистина може да върши чудеса, при това по безопасен и безболезнен път. Продуктовата линия на BTL въведе нови стандарти в  естетичната медицина. Апаратите BTL Exilite, BTL Protege, BTL Vanguish, BTL Exilis, BTL X-Wave и Lymphastim са разработени на база напреднала технология, която възпроизвежда светлинна и радиочестотна енергия, с различна степен и мощност, в зависимост от целите на процедурата, в т.ч. цялостно подмладяване на кожата, подобряване еластичността ѝ, лечение на акне, отстраняване на нежелано окосмяване, изглаждане на бръчки, премахване на белези, намаляване на целулита и др. Удивителното в случая е, че техниката на BTL прави всичко това възможно без да застрашава човешкото здраве и без необходимостта от оперативна намеса.