български
Последвайте ни на:

Физиотерапия с революционните апарати на БТЛ - цялостно укрепване на мускули, стави и кости

Уредите на БТЛ – нови достижения във физикалната медицина

Физикалната терапия е доказано ефективен метод за лечение на заболявания, вследствие на нарушени функции на опорно-двигателния апарат. Физиотерапевтичните сеанси прилагани в добре оборудвана в технологичен план медицинска среда могат да направят чудеса.

Високотехнологичните уреди на БТЛ в направление физиотерапия осигуряват ефективни решения за качествено и дълготрайно справяне с болките на опорно-двигателния апарат.

Физиотерапията с уредите на БТЛ- изпитано решение за всякакви проблеми с кости, стави, мускули и сухожилия

Замаяност, загуба на слух и/или шум в ушите могат да бъдат симптоми на нарушения в ставната структура. В по-напреднал стадий, заболяванията на двигателната система причиняват продължителни главоболия и мигрени, висока температура и болезнени схващания в лицево-челюстната област и крайниците.  Последното може да бъде придружено с остри болки и трудност при отваряне и затваряне на устата, а оттам и болезнено и затруднено дъвчене на храната и говорене.

Техниките в съвременната апаратура на БТЛ за физиотерапия подобряват механизмите на движение, облекчават  напрежението в мускулите и същевременно оказват цялостен укрепващ ефект над мускулите, ставните връзки и костната структура. Една пълна серия от физиотерапевтични сеанси с продуктите на БТЛ допринася за бързото възстановяване на нарушенията и мигновено облекчаване на болките.

Многофункционални технологични продукти за по-добра физикална грижа

Компанията БТЛ разполага с богато портфолио от високотехнологични уреди и апарати за физиотерапия, които гарантират надеждност, улеснение при работа, никакъв риск от увреждане и най-важното  - отлични резултати. С цел покриване на по-широк спектър от здравословни проблеми, продуктите на БТЛ са разпределени в различни направления - лазертерапия, магнитотерапия, електротерапия, лечение с ултразвук, екстензивна микровълнова и късовълнова терапия.

За удовлетворяване на нуждата от по-специфично лечение, особено ярко изпъкват комбинираните апарати за физиотерапия на марката БТЛ. Както подсказва името, тези технологични средства се отличават с по-голяма функционалност и ефективност. Продуктовата линия включва три ключови модела, които са достъпни в няколко разновидности.

BTL-4825S COMBI TOPLINE – революционен апарат за високоинтензивна терапия с ултразвук и електротерапия

Апаратът BTL-4825S COMBI TOPLINE, флагманът на серията BTL-4000 Topline, позволява извършването на двуканална електротерапия, с разширен набор от токове или едноканална ултразвукова терапия с честота 10–150 Hz, максимален интензитет в постоянен режим 2 W/cm2 и 3 W/cm2 в импулсен режим. Налице са всички важни технически параметри, в т.ч. 4.3-инчов цветен сензорен дисплей, компактни размери 160 × 140 × 350 мм и тегло около 3 кг.

Физикалната терапия с BTL-4825S COMBI TOPLINE е фокусира над оказването на надеждна помощ на пациенти, които дълго страдат от болка и дискомфорт, в следствие на стари физически травми, наранявания, заболявания или форма на инвалидност.

Най-хубавото при лечението с уреди на марката БТЛ е, че то може да се прилага за всички хора, независимо от възрастта, като превантивна мярка, лек срещу упорита болка и за възстановителна терапия след операция или претърпяна сериозна физическа травма. Резултатите са налице след няколко сеанса, пациента не изпитва болка или дискомфорт, а приятно облекчение.

За специалистите, апаратите на БТЛ също представляват истинско удобство за работа, поради ергономичния дизайн на уредите, удобните ръкохватки и възможността да се третират различни части от тялото. Терапиите протичат бързо, максимално ефективно и безболезнено.