български
Последвайте ни на:

Tаргетирана радиочестотна терапия на БТЛ Индъстрийз

Серията BTL-6000 TR-Therapy - революционен напредък във физиотерапията

Медицинската апаратура от ново поколение покорява нови висоти в прилагането на ефективна физиотерапия и медицинска рехабилитация, които надминават очакванията на пациенти и лекари. Компании, като БТЛ Индъстрийз са посветили дейността си на създаването на уреди, които работят с високи технологии, за да осигурят впечатляващи резултати на пациенти страдащи от различни заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, травми, възстановяване след тежки заболявания, операции и много други. Лечението с таргетирана радиочестотна терапия е новост във физикалната медицина, прилагана с модерни уреди от серията BTL-6000 TR-Therapy.  

BTL-6000 TR-Therapy безболезнени терапии и мигновени резултати

Начинът на действие на апарата е неинвазивен и по никакъв начин не причинява дискомфорт или болка в пациентите. Тъкмо обратното, в повечето случаи пациентите усещат намаляване на болката и приятно загряване по време на процедурата. Технологията прилагана от апарата разпределя високочестотна електромагнитна енергия към желаната област от тялото на пациента и предизвиква селективно силно загряване (хипертермия) в тъканта. Комбинацията от масажирането на проблемните области от терапевта и действието на BTL-6000 TR-Therapy допринасят за бързи и отлични резултати за подобряване на състоянието на пациента.

В какви случаи се препоръчва този тип иновативна физиотерапия с таргетирана радиочестотна технология?

Уредът има широко приложение в третирането на хронични заболявания и травми при пациенти от всякакви възрасти. Най-бързи и ефективни резултати се постигат в лечението на локални мускулни спазми, болки в гръбначния стълб, тендинит, пост-травматични отоци и много други.

Какви са предимствата за пациентите?

 • Намаляване на болката – основният ефект от таргетираната радиочестотна терапия се постига чрез релаксация на мускулите, намаляване на отока, заздравяване и регенерация на тъканта.
   
 • Релаксация на мускулите – постига се благодарение на прецизността на терапията и концентрираната насоченост. Третирането на мускулните влакна предизвиква незабавна релаксация. Ефектът от миорелаксация се основава преди всичко на вазодилатацията, предизвикана веднага по време на терапията и спомага за по-доброто снабдяване на тъканта с хранителни вещества.
   
 • Намаляване на отоците и подуването – стените на артериолите се удебеляват и предкапилярните сфинктери се отпускат. Резултатът е увеличено местно кръвоснабдяване. Това води до увеличаване на лимфния дренаж и намаляване на отока.
   
 • Заздравяване и регенерация на тъканта – подобряването на метаболизма в тъканта е естествен и ценен ефект от действието на терапията. Спомага за по-бързо заздравяване на травмирани меки тъкани и по-бързо абсорбиране на хематоми след травми.
   
 • Подобрява подвижността на ставите – таргетираната радиочестотна терапия спомага за възстановяване на пълната подвижност на ставите. Прилагането й в комбинация с пасивно разтягане на скованите стави спомага за  тяхното отпускане и веднага разширява обхвата на движение на третираните области.

 

Уредите на БТЛ в изключителна помощ на физиотерапията

 

Уредите на БТЛ от серията BTL-6000 TR-Therapy се отличават с изключителна ефективност. Сред предимствата на апаратите са:

 • Изключителна точност в селектиране на тъканта
 • Различни техники за третиране
 • Аудиовизуален контрол
 • Отлична безопасност за оператора на апарата

 

Неинвазивния и безопасен метод на лечение позволява третиране на различни заболявания и случаи на пациенти страдащи от хронични болки, травми и т.н. Първите резултати от терапията се усещат веднага.

Апаратите работещи с таргетирана радиочестотна технология с успех се използват и в комбинация с друг тип лечения за най-пълноценно възстановяване на пациентите. 

Cookies ни помагат да предоставяме услуги. Чрез използване на нашите услуги, Вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки. Научете повече