български
Последвайте ни на:

Кои са предимствата на BTL Super Inductive System за медицинската практика?

Медицинските специалисти преминават през дълги години обучение преди да дадат начало на своето професионално развитие. Много стартират своята кариера в болници или вече утвърдени частни здравни центрове, а други решават да поемат по пътя на предприемача и да открият своя собствена медицинска практика.

Ако започнете собствен бизнес, Ваше основно предизвикателство вече няма да е само успехът Ви като медик, а това да се научите как да управлявате и да развивате устойчиво своята частна практика. Разбира се, това изисква коренно различни умения от медицинските, които сте овладявали с години. Сред най-сложните предизвикателства може би ще се нареди това да взимате инвестиционно решение за покупка на медицинска апаратура.

Ето защо в настоящата статия ще ви запознаем с предимствата, които BTL Super Inductive System ще донесе на Вашия медицински център, и ще оставим на Вас да прецените дали апаратът ще намери място във Вашата практика.

Какво е BTL Super Inductive System?

BTL Super Inductive System е иновативен медицински уред за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия. Той се основава на 25-годишния ни опит във физикалната медицина и е съобразен изцяло с най-съвременните тенденции за предоставяне на качествени здравни услуги. Технологията на апарата се базира на електромагнитно поле с висок интензитет, което влияе положително върху човешките тъкани и води до:

 • моменталното нехирургично облекчаване на различни остри и хронични болки
 • по-бързо лечение на фрактури
 • укрепване на отслабена мускулатура
 • мобилизация на ставите

BTL Super Inductive System е подходящ за здравните центрове, чийто пациенти имат разнородни индикации и заболявания, засягащи опорно-двигателната и нервната система.

 

BTLBG_2019-06-20_SIS-article_980x480_header

 

1. BTL Super Inductive System е безопасен и ефективен

Апаратът за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия от BTL се базира на редица високотехнологични решения, които не могат да бъдат намерени при други пазарни предложения.

Патентована технология

Патентованият дизайн на бобината, вградена в апликатора, позволява провеждането на безболезнена и комфортна терапевтична процедура дори при използването на честота от 150 Hz и интензивност от 2.5 Т. Вградената охлаждаща система, наречена Cool-Flow Technology, не допуска нагряване на апликатора и позволява продължителното използване на уреда – дори при пълно натоварване.

Фокусирано магнитно поле

Процедурите с апарата за високоинтензивна магнитотерапия от BTL са напълно безопасни. Благодарение на системата Focused Magnetic Field (FMF), която е интегрирана в апликатора, не съществува риск пациентът или терапевтът да бъдат изложени на нездравословни дози електромагнитна енергия.

Доказан ефект

Лечението с BTL Super Inductive System означава и по-бърз и дълготраен терапевтичен ефект. Според проведените клинични изследвания, подобрение се наблюдава при 87% от пациентите, а резултатите свидетелстват за трайно намаляване на болката след 5 до 10 терапии. Това води до по-малко време, прекарано в лечение, по-разумни цени за пациента и засилена потребителска удовлетвореност от бързите, качествени и ефективни резултати.

 

2. BTL Super Inductive System спестява Вашето време

Работата с апарата няма да загуби и секунда от ценното ви време. Той даже ще спестява най-ценния ви ресурс, защото дори не е необходимо да сте неотлъчно до пациента по време на самата процедура.

Безоператорен апликатор

Веднъж позициониран, безоператорният апликатор не изисква нуждата от допълнителна мануална дейност. Неговата шестставна „ръка“ е разработена до последния детайл така, че максимално да улесни провеждането на физиотерапевтичните процедури върху всяка част от тялото на пациента по изключително прецизен и ефективен начин. А автоматичният контрол от страна на самия апарат премахва вероятността от човешки грешки.

Бързи протоколи и терапевтична енциклопедия

Апаратът се управлява лесно благодарение на своя голям сензорен екран. Чрез него бързо можете да разгледате и настроите параметрите на терапията. Ако пък искате да спестите своето време, можете лесно да заложите на предварителните бързи протоколи, които сме създали за вас. Апаратът разполага и с богата терапевтична енциклопедия, която ви позволява да изберете терапия, която е подходяща за дадена част от тялото (т.нар. body parts navigation).

Може да се използва от всеки медицински специалист

Апаратът за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия е удобен за работа и притежава изключително интуитивен интерфейс, като по този начин е във възможно най-голяма помощ и улеснение на терапевта. Ако притежавате екип от медицински специалисти, не трябва да се тревожите, защото технологията не изисква никакви обучения и тренинги за работа с нея.

3. BTL Super Inductive System прави пациентите ви по-доволни

Терапията с BTL Super Inductive System е комфортна и безболезнена. Тя води до незабавно облекчаване на болката само в рамките на няколко терапии. Процедурата ускорява възстановителните процеси на организма и кара пациента да възвърне по-бързо своя пълноценен начин на живот.

Тъй като BTL Super Inductive System Ви осигурява повече свободно време, Вие ще можете да предоставите на по-лично и по-задълбочено внимание към своите пациенти.

Бързите и дълготрайни резултати, съчетани с доброто обслужване и допълнителната грижа, която им оказвате, ще впечатлят Вашите пациенти и за тях Вие ще сте истински герой.

Изградената позитивна емоционална връзка между Вас и пациента:

 • ще увеличат неговата удовлетвореност
 • ще го накарат да препоръчва Вас и вашия център на свои близки и приятели
 • ще Ви осигури повече приходи в дългосрочен план

4. BTL Super Inductive System прави практиката ви по-печеливша

Ето защо:

 1. Безоператорният апликатор Ви позволява да обърнете внимание на друг пациент по време на високоинтензивната магнитотерапия, т.е. той разширява функционалния капацитет на медицинския център.
 2. Лесната и интуитивна употреба Ви спестява разходи за обучение и позволява на екипа Ви да пести време в излишна адаптация.
 3. Апаратът не изисква никакви консумативи.
 4. Високоинтензивна магнитотерапия може да се провежда върху всяка част на тялото и е приложима при изключително богат набор от състояния. Това Ви дава широко поле за употреба, като не Ви ограничава само в една зона или заболяване.
 5. BTL Super Indictuve System може да се използва без прекъсване в продължение на целия работен ден.
 6. Комбинацията от дълготрайни резултати, бързо възстановяване и персонално внимание увеличават удовлетвореността на Вашите пациенти и изграждат добър имидж на Вашия медицински център. В дългосрочен план това означава само едно – повече приходи.

BTLBG_2019-06-20_SISarticle_960x420_mid-header_1

 

BTL Super Inductive System е най-добрият апарат за физиотерапия в своя клас

Създадохме BTL Super Inductive System, основавайки се не само на своя богат опит в производството на медицинска апаратура, но и на десетки месеци, прекарани в клинични проучвания и тестване на апарата в реални условия. Ние знаем, че всяка промяна в работния процес на един висококвалифициран медицински служител носи своите рискове и затова не бихме си позволили да създадем продукт, който да измести вашия фокус от това да помагате на пациентите си.

BTL Super Inductive System e разработен от инженери, но е създаден за вас – за да Ви помага в предоставянето на безкомпромисна здравна услуга и да улесни Вашия процес на работа.

24 месеца гаранция и сервизно обслужване на производител в България

Избирайки BTL Super Inductive System, Вие получавате апарат с 2 години гаранция. Ако в този период се сблъскате с хардуерен или софтуерен проблем, ние ще Ви предоставим заместващ апарат, а през това време ще поправим Вашия и ще Ви го върнем обратно напълно безплатно.

Международният сервиз на компанията е разположен в гр. Пловдив, което Ви дава достъп до възможно най-добрите сервизни инженери за апаратите на BTL, които могат да разрешат всякакви проблеми в невероятно кратки срокове.

Надежден партньор, разсрочено плащане, маркетинг консултация

Избирайки апарат на BTL, Вие купувате директно от производител, което ви спестява допълнителни разходи. При сключване на договор нашите продукти биват доставени и инсталирани в рамките на 30 дни директно от нашите търговски представители.

След инсталиране на апарата, Вие задължително ще преминете през кратко обучение за работа с него. Ще Ви бъдат предоставени и първоначален пакет от рекламни материали, които да използвате за популяризиране на своите услуги сред пациентите. При нужда от консултация, нашият маркетинг и продажбен екип е винаги насреща.

За да сме максимално полезни на Вас и Вашата медицинска практика, предлагаме и гъвкави схеми за разсрочено плащане.

BTLBG_2019-06-20_SISarticle_960x420_mid-header_3

 

Вече 25 години сме отдадени на професионализма и качеството към всеки детайл. Историята ни е изпълнена с огромен принос в сферата на медицината, множество награди, международно разрастване и новаторски подход. А всеки има нужда от надежден партньор, който да прояви лично отношение към нуждите на своите клиенти.

Ако искате да предоставите най-добрите решения и най-модерната терапия на своите пациенти, ни пишете още днес!

Пишете ни!

BTLBG_2019-06-20_SISarticle_Product

BTL Super Inductive System

 • Честота до 150 Hz
 • Интензитет до 2.5 Tesla
 • Безоператорен апликатор с патентована технология
 • 8.4-инчов цветен сензорен екран
 • Бързи протоколи и терапевтична енциклопедия
 • Cool Flow технология за работа през целия ден