български
Последвайте ни на:

Физиоконгрес 2017

2017-10_-_PhysioCongress_-_Press_Release_Header___FB_Cover_(2140x628)2_-_Copy

Едно от най-големите медицински събития у нас – Конгресът по физикална и рехабилитационна медицина, тази година ще се проведе от 26 до 29 октомври, в RIU Pravets Golf & Spa Resort.

Четиридневното събитие ще бъде място за дискусии и решаване на важни медицински казуси от областта на физиотерапията и рехабилитацията, и ще послужи за представяне на най-новите и иновативни медицински технологии. 
Конгресът  се организира по инициатива на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация и всяка година бива посетен от видни експерти, лица и фирми с активно и важно участие от областта. Тема на тазгодишното издание ще бъде „Рехабилитацията днес – от класическата медицина до върховите технологии”.
Официалното откриване на Конгреса ще се състои на 26 октомври, четвъртък, от 17:00 часа, а след това присъстващите ще имат възможност да се включат в кръгла маса на тема „Проблеми в областта на медицинската рехабилитация и пътища за преодоляването им“.

Кои наши продукти ще видите на конгреса?

За поредна година БТЛ Индъстрийз ще бъде генерален спонсор на събитието, а като част от Конгреса ще изложим и представим и част от своите високотехнологични разработки в помощ на физиотерапията:

  • BTL Super Inductive System – медицински уред за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия.
  • BTL Shockwave Тherapy – най-мощният преносим медицински апарат за ударно-вълнова терапия на пазара.
  • BTL High Intensity Laser – медицински уред за провеждане на високоинтензивна лазерна терапия.
  • BTL TR-Therapy – медицински апарат за провеждане на таргетираната радиочестотна енергия.
  • BTL- 4000 Smart&Premium – високотехнологична серия, включваща всички физиотерапевтични модули: електротерапия, ултразвук, лазер, магнитотерапия
  • BTL HandsFree Sono® - единственият по рода си безоператорен апликатор за ултразвукова терапия към серията BTL-4000 Smart&Premium. 

Клинични приложения с BTL-6000 Super Inductive System

По време на един от лекционните панели в програмата на фокус ще бъде и иновативната ни технология за провеждане на високоинтензвина магнитотерапия – BTL-6000 Super Inductive System. Д-р Конукчиева (специалист по физикална и рехабилитационна медицина) и д-р Минев (специалист по неврология) ще изнесат презентация на тема „Клинични приложения с BTL- 6000 Super Inductive System“ и ще представят накратко пред аудиторията ползите от използването на уреда.  
Четиридневното събитие е изключително подходящ повод за специалистите да обменят опит и контакти, както и да се запознаят с технологичните новости за лечение. 

Запознайте с нашия екип

Ще откриете търговския екип на БТЛ Индъстрийз на Щанд 1, ет. 1, срещу зала Правец, където участниците ще могат и да научат повече за продуктовия ни каталог. За нас ще бъде удоволствие да се срещнем с експертите от областта и да създадем полезни и дълготрайни партньорства.

Очакваме ви!

Повече информация за програмата на събитието и как да се регистрирате може да намерите тук.