български
Последвайте ни на:

Национален конгрес по кардиология 2018

BTLBG_2018-09-20_CardioCongress18_header

 

Събитието се проведе от 4-ти до 7-ми октомври 2018 в к.к. Албена.

Националният кардиологичен конгрес е сред водещите научни форуми в България, на който участват над 1000 гости от страната и чужбина. Събитието предоставя възможност за разглеждане и обсъждане не само на последните иновации в областта, но и на предизвикателни медицински казуси. Тази година форумът стана свидетел на въвеждането на специални сесии за практическо обучение и представяне на оригинални научни разработки.

BTL на Кардиоконгрес 2018

За пореден път BTL беше изложител на най-важното кардиологично събитие в страната. Нашият щанд бе позициониран във Фламинго Гранд Хотел, а сред изложените продукти бяха:

  • ЕКГ апарати, подходящи за широк кръг от специалисти и за всяка медицинска практика
  • ЕКГ холтери, с отлично качество на сигнала дори и при резки движения и физически натоварвания
  • Холтери за кръвно налягане, които, освен че са тихи, леки и точни, позволяват и задълбочен анализ на получените резултати.

Гостите на Националния конгрес по кардиология успяха да видят наживо и изцяло нов продукт за България: BTL CardioPoint-Flexi революционен продукт, който позволява безжично провеждане на ЕКГ и стрес-тест.

До 20% отстъпка от всички продукти

Кардиоконгресът отбеляза края на нашата промокампания по случай 20-годишнината на BTL в България, която позволи на десетки специалисти да се закупят наш продукт с до 20% отстъпка.