български
Последвайте ни на:

Национален конгрес по кардиология 2018

BTLBG_2018-09-20_CardioCongress18_header

 

Тази година събитието ще се проведе от 4-ти до 7-ми октомври в к.к. Албена.

Националният кардиологичен конгрес е сред водещите научни форуми в България, на който участват над 1000 гости от страната и чужбина. Събитието предоставя възможност за разглеждане и обсъждане не само на последните иновации в областта, но и на предизвикателни медицински казуси. Тази година форумът ще стане свидетел на въвеждането на специални сесии за практическо обучение и представяне на оригинални научни разработки.

BTL на Кардиоконгрес 2018

За пореден път BTL ще бъде изложител на най-важното кардиологично събитие в страната. Нашият щанд ще бъде позициониран във Фламинго Гранд Хотел, а сред изложените продукти ще бъдат:

  • ЕКГ апарати, подходящи за широк кръг от специалисти и за всяка медицинска практика
  • ЕКГ холтери, с отлично качество на сигнала дори и при резки движения и физически натоварвания
  • Холтери за кръвно налягане, които, освен че са тихи, леки и точни, позволяват и задълбочен анализ на получените резултати.

Гостите на Националния конгрес по кардиология ще могат да видят наживо и изцяло нов продукт за България: BTL CardioPoint-Flexi революционен продукт, който позволява безжично провеждане на ЕКГ и стрес-тест. Подобна информация ще можете да получите на нашия щанд.

До 20% отстъпка от всички продукти

Кардиоконгресът ще отбележи и края на нашата промокампания по случай 20-годишнината на BTL в България. До 08.10.2018 всички специалисти могат да се възползват от до 20% отстъпка от избран продукт, като посетят специалната страница на кампанията или разговарят директно с наш търговски представител по време на форума.

Очакваме Ви!