български
Последвайте ни на:

7 причини да купите апарат за ударно-вълнова терапия за своята медицинска практика

Ударно-вълновата терапия е изключително ефикасен метод за борба с хроничната болка, който намира широко приложение в медицината. Процедурата е неинвазивна и високо ефективна за лечение на широк спектър от заболявания.

Когато оборудвате своя медицински център с нова апаратура, Вие задължително проучвате медицинските ефекти, сигурността и приложенията на дадения продукт. Разбира се, друг основен въпрос, чийто отговор търсите е: „Кога инвестицията ще ми донесе приходи?“. В тази статия нашият екип ще Ви помогне да вземете правилно инвестиционно решение.
 

header_BTLBG-2019-02-01_Article

 

Еднократна инвестиция, но множество приложения

Радиалната ударно-вълнова терапия набира все по-голяма популярност у нас поради 2 основни причини:

  • носи изключително добри резултати при разумна за пациента цена, като не му причинява дискомфорт;
  • и може да се използва за широк спектър от индикации.

Ето защо шокуейв терапията е предпочитана от множество специалисти във физиотерапията, спортната медицина, ортопедията, урологията и естетичната дерматология.

Нещо повече – с еднократна инвестиция всеки медицински център може да осигури гъвкава апаратна процедура, чието приложение да не се ограничава в едно-единствено отделение. Това осигурява надеждна възвращаемост, тъй като капацитетът на машината ще бъде винаги запълнен.

Повишено удовлетворение на пациентите

Бързи резултати, дълготраен ефект и кратък период на лечение – това са трите елемента, които всеки пациент търси. Можете да му предоставите всичко това с ударно-вълновата терапия на BTL. Ударно-вълновата терапия е безопасна и ефективна, като води до облекчаване на хроничната болка още след първата процедура. Самият курс на лечение е кратък – средно около 5-6 терапии. Възвръщайки техния пълноценен начин на живот толкова бързо, повишавате удовлетворението им като Ваши клиенти, което разкрива значителна бизнес възможност пред Вас и Вашия бизнес.

Лечение в синергия

Ударно-вълновата терапия може да бъде използвана както самостоятелно, така и в комбинация с други физиотерапевтични процедури. Комбинираното лечение ще доведе до по-ефективни, по-добри и по-дълготрайни резултати за вашите пациенти, но най-вече ще ви даде и възможност да предложите цялостни решения и да покриете целия индикативен спектър на заболявания. Времето за възстановяване е намалено, а качеството на грижата и доверието на пациента е увеличено. Комбинациите ни дават възможност да третираме и лекуваме проблема във всяка една от фазите му – остра, субхронична и хронична.

Вижте какво казват клиентите ни:

д-р Силвия Паскалева д.и.
„BTL-6000 Shockwave Therapy е най-доброто съвременно неинвазивно решение за лекуване на хронични болкови състояния.“

>> Към цялата референция <<

д-р Мартин Иванов
„Решението на BTL за ударно-вълнова терапия е изключително ефективно и рентабилно не само за пациента, но и за всяка медицинска практика.“

>> Към цялата референция <<

д-р Теодора Иванова
„BTL-6000 Shockwave Therapy успява бързо и дълготрайно да облекчи хроничните болкови състояния на мускулно-скелетния апарат.“

>> Към цялата референция <<

Лесно и бързо управление

Интуитивността и лекотата в управлението на всички продукти на BTL се е превърнало в наша запазена марка. Апаратите ни за провеждане на ударно-вълнова терапия не правят изключение. Те разполагат с голям сензорен екран, бързи протоколи, вградена система за безопасност и възможност за регулиране на терапевтичните параметри в реално време.

Апаратите за ударно-вълнова терапия са толкова лесни за употреба, че не изискват допълнително обучение. Това елиминира необходимостта от последваща инвестиция в развитието на човешки ресурс.

Постоянна ефективност

Апликаторът е ергономичен и е създаден за да увеличи ефективността на терапията, запазвайки комфорта както на пациента, така и на терапевта. Той разполага с механизъм за елиминиране на обратните удари, което не натоварва ръцете на медицинския специалист. Това запазва продуктивността на терапевта постоянна, тъй като работата с апарата не води до преумора.

24 месеца гаранция и сервизно обслужване на производител в България

Избирайки апарат за ударно-вълнова терапия от BTL, Вие получавате 2 години гаранция и пълна подкрепа в решението на Вашите софтуерни и технически проблеми. Разположен в Пловдив, международният сервиз на компанията Ви дава достъп до възможно най-добрите сервизни инженери за апаратите на BTL, които ще разрешат всички проблеми в невероятно кратки срокове.

Надежден партньор и разсрочено плащане

Избирайки апарат на BTL, Вие купувате директно от производител, което ви спестява допълнителни разходи. За да сме максимално полезни на Вас и Вашата медицинска практика, предлагаме и гъвкави схеми за разсрочено плащане.

При сключване на договор нашите продукти биват доставени и инсталирани в рамките на 30 дни директно от нашите търговски представители, след което задължително ще преминете през кратко обучение за работа с апарата.
 

Ако имате въпроси относно нашите продукти и тяхната употреба, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време!